Pildid: Beyonce teisik on varsti vaat et ise staari seisuses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

USAs Detroitis elab noor naine Brittany Williams, kes näeb superstaar Beyoncé’ga hämmastavalt sarnane välja. See ei jää märkamatuks võõrastele, eks teda tänaval pidevalt kinni peavad ja selfisid nõuavad.

Glamuursest välimusest hoolimata ei ürita Brittany enda sõnul kuulsuse moodi välja näha ja peab seda juhuslikuks. Sarnasus on aga nii suur, et möödujad teevad temast pidevalt pilti ja kord jälitasid naised teda tänaval autoga, et «staariga» selfit teha, kirjutab Daily Mail.

«Minu poole pöördutakse kogu aeg, olgu see lennukis, lennujaamas või tööüritustel. Mind on ka taga aetud, minust on ilma nõusolekuta pilti tehtud ja mulle on minu teadmata vingerpussi mängitud,» kurdab ta. «Enamasti on inimesed siiski sõbralikud ja tahavad vaid pilti saada. Tihti öeldakse, et ma olen nagu Beyoncé noorem versioon.»

 

So many after her, Ain't no upgrade after her.. -B

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Brittanyt hakati superstaariga segi ajama juba siis, kui Beyoncé veel Destiny Childis laulis. Alguses see võrdlus häiris teda, kuid nüüdseks on ta õppinud sellega leppima.

Sarnasused ei piirdu vaid välimusega. «Meie mõlema juured on lõunas. Minu vanemad ja tema vanemad näevad välja, nagu nad võiks olla sugulased,» räägib Brittany. «Ta laulab, tantsib, kirjutab ja mul on samasugused anded; me oleme mõlemad tugevad domineerivad naised, vaprad ja jumalakartlikud.»

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Brittany arvab Beyoncé’st väga hästi ja peab teda noortele suurepäraseks eeskujuks. Kui superstaaril on terve meeskond, eks tema välimuse eest hoolitsevad, siis noorel neiul seda muidugi ei ole. Ta peab end minimalistiks, sest ei viitsi end enamasti meikidagi. Kõige kallim osa ta välimuse juures on juuksepikendused.

Nüüdseks on Brittanyl Instagramis juba üle 66 000 jälgija ja tal on tekkinud oma fännid.

Beyonce
Beyonce Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.COM / AFF / EMPICS Entertainment / Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles