Kolm asja, mida õnnelikud paarid teevad, et püsida kirglikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Mõni paar paistab juba kaugelt kirglik ja rahulolust pakatav. Mis on nende imenipp?

Siin on kolm nõuannet, kuidas kirge ja seksuaalset energiat hoida.

  1. Seksi ajal peab vaimselt kohal olema. Kas seksi ajal läheb sul mõte ringlema ja ühel hetkel avastad, et sa üldse ei keskendu? Pole siis ime, et seks pole just kõige kirglikum, kirjutab Psychology Today. Kohalolu on üks olulisemaid faktoreid, mis tagab hea seksi. Keskendu ja mõtle seksi ajal ainult seksile ja partnerile. Kõik muu ürita jätta kõrvale – ainult siis on võimalik täielikult seksi nautida.
  2. Rutiin ja monotoonsus võib olla vaheldusrikas. Pikas suhtes on loomulik, et tekib teatud rutiin ja mugavustsoon. See aga ei tähenda, et mugavustsooni ei võiks vürtsitada. Isegi, kui tead, et selles poosis meeldib teile mõlemale kõige enam seksida, proovige siiski midagi muud. Vahel on vaja väikest muutust ja tulemus on hoopis rohkem rahuldust pakkuv.
  3. Tee seksist prioriteet. Kui seks on sinu jaoks sama oluline kui söömine või koristamine, siis ilmselgelt pole see prioriteet. Kui on tunne, et kirg ja iha hakkab ära vajuma, rääkige sellest ja tehke seksist uuesti oma elus tähtis osa. Proovige mõelda, et seksida on mõtet ainult siis, kui te mõlemad seda oluliseks peate ja aktis kohal olete. Kiirustada ja sabistada pole vaja, võtke aega!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles