Mitte igaühel ei ole prantsuse köögi meistriteoste valmistamises vilumust. Nii oli siiamaani. Nüüd on kõik muutunud. Ausalt öeldes, ega siin ei olegi midagi erilist teha. Kanafilee saab kiiresti valmis, jahu hoiab seda kuivamise eest ja liha jääb mahlakas. Köögiviljade eest oleme juba hoolt kandnud – meie köögiviljad on juba valmis, neid tuleb ainult soojendada. Kui sa lisad näpuotsaga kuivatatud lavendlit, muutub roa maitse tõeliselt prantslaslikuks.
Sisuturundus
Prantsusepärane kanafilee köögivijadega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4 portsjonit
Valmistamise aeg: 30 min
2 kanarinna fileed
1 pall aurutatud köögiviljasegu Bonduelle Vapeur "French Mix"
50 g kõva riivjuustu
30 g võid
2 küüslauguküünt
3 spl jahu
1/2 tl paprikapulbrit
1/2 tl kuivatatud tüümiani
sool, pipar
Lõika kanafilee pikuti pooleks, et saada 4 suurt tükki. Pane jahu taldrikusse ja veereta selles mõlemalt poolt liha.
Sulata pannil 10 g võid ja prae selles mõlemalt poolt filee, et tekiks kuldne koorik. Aseta kana taldrikule ja sea see kõrvale.
Samal pannil sulata ülejäänud või ja prae selles peenestatud küüslauku ja paprikat. Lisa ülessulatatud köögiviljad, kiiresti prae need, lisa maitse järgi soola ja pipart.
Lisa lihatükid, raputa peale riivjuustu ja soojenda.
Serveeri kohe.