:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103031t1ha1cc.jpg)
Makaroniroogade retseptid meeldivad paljudele mitte ainult oma lihtsuse poolest, vaid ka sellepärast, et lisades neile erinevaid köögivilju saame täisväärtusliku ja maitsva roa. Soovitame lisada makaronidele ka läätsed meie valikust – need on aurutatud ja säilitavad kõik oma kasulikud omadused.
3-4 portsjonit
Valmistamise aeg: 30 min
200 g täisteramakarone
125 g Alpi juustu
1/2 sellerijuurt
2 keskmist porgandit
1 keskmine sibul
3 tomatit
2 küüslauguküünt
selleriroheline
till
taimeõli
1 loorberileht
3-4 vürtspipratera
must pipar
meresool
Blanšeeri tomatid, koori need ja lõika kuubikuteks.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103039t1hba94.jpg)
Lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks, peenesta küüslauk.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103041t1h81ac.jpg)
Passeeri sibul vähese taimse õliga, lisa küüslauk, seller ja porgand, keeda 10 minutit keskmisel tulel segades.
Lisa tomatid, hauta aeglasel tulel, kuni köögiviljad on valmis.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103051t1h3f24.jpg)
Lisa läätsed, loorberileht, vürtspipar, soolt ja värskeltjahvatatud musta pipart maitse järgi, sega, soojenda.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103053t1h164d.jpg)
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103055t1ha5b1.jpg)
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103035t1hf700.jpg)
Keeda makaronid vastavalt pakendil toodud juhendile, vala vesi välja. Riivi juust peenelt, haki peeneks selleriroheline ja till.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103059t1h052e.jpg)
Sega makaronid kastmega, raputa peale juustu, rohelist ja serveeri.
:format(webp)/nginx/o/2017/09/15/7103031t1ha1cc.jpg)