Britid on rääkinud: just tema on vihatuim kuningliku pere liige

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti kuninglik perekond
Briti kuninglik perekond Foto: TONY CLARK / BACKGRID / Scanpix

Pole vist suur üllatus, et Suurbritannia kuningakoja liikmetest on prints Harry hetkel rahva suurim lemmik. Mida pole printsi juures armastada! Kuid kes on kõige vähem soositum kuninglik isik?

AOL vahendab, et viimase küsitluse kohaselt on prints Charles langenud rahva ebasoosingusse – vaid 36 protsenti vastanutest leiab, et tal on olnud monarhiale mingisugunegi positiivne mõju. Neli aastat tagasi oli sama protsent aga 60. Üheksa protsenti suisa arvab, et ta on monarhiat negatiivselt mõjutanud (sama näitaja aastal 2013 oli kuus protsenti).

Küsitlust võib mõjutada ka tõsiasi, et see viidi läbi vahetult enne printsess Diana 20. surma-aastapäeva ning eksperdid usuvad, et rahvas pole printsile andestanud. Mäletatavasti alustas prints Charles afääri Camilla Parker-Bowlesiga umbes aastal 1978-1979. Diana ja Charles lahutasid aastal 1992.

Samas on kogu kuningapere reitingud langenud: Kate’i reiting on langenud 81 protsendilt 73 protsendile, kuid prints William (78) ja Harry (77) on jätkuvalt kõrges soosingus. Camilla seevastu aga saab ette näidata 18 protsenti, mis on üksjagu paljuütlev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles