Moelooja Hanna Korsar: väga palju kaunist jääb ajakirjanikel märkamata!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Korsar koos isa Emili Rutikuga vabariigi aastapäeva vastuvõtul 2014. aastal
Hanna Korsar koos isa Emili Rutikuga vabariigi aastapäeva vastuvõtul 2014. aastal Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht / Scanpix

«Meie oma ateljees järgime hetketrende üldiselt pigem vähe,» avaldab moelooja Hanna Korsar vabariigi aastapäeva eel. «Prioriteet on kandja ja enesetunne, mida temas antud kleidi kandmine tekitab. Kuna üritus on palju tähelepanu pälviv, siis kandja peab end tundma oma komplektis hästi ja loomulikult kõige kaunimana.» Millised on Hanna Korsari soovitused neile, kes lähevad sel aastal presidendi vastuvõtule ja milliste kleitidega pidupäev meid tänavu üllatab?

«Võib-olla kõige trendikam võte sel aasta on digitaalselt prinditud kangas, mis on kordumatu ja kujundatud vaid ühele kandjale,» pakub disainer, kes tõdeb, et ta ise tegelikult väga suur «kleidiparaadi» jälgija pole. «Mul pole telekat!» naerab naine.

«Me oleme ikka teinekord sõprade juures kogunenud, aga selge on see, et telekast paistavad kleidid kordades ilmetumad kui kohapeal,» teab Korsar, et niisama kritiseerida pole mõtet. Moelooja on ka ise vastuvõtul külalisena osalenud ja seda 2014. aastal. «Kohapeal nägin seda kõike hoopis teisiti! Väga-väga palju kaunist jääb ajakirjanikel kahjuks märkamata ning kajastamist saavad tihti pigem nimekamad inimesed kui väga kaunid ja huvitavad kleidid.»

Hanna Korsar paneb kõigile südamele, et kleit olgu ikka kandja nägu ning tõstku esile tema tugevusi. «Kogenud moekunstnik oskab stiliseerida kogu komplekti sukkadest kuni soenguni. Ja omal kohal on kindlasti ka hea (korrigeeriv) pesu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles