Üks lihtne harjumus, mis aitab kaalust alla võtta

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Viiekümne treeneri käest küsiti, mis on see üks harjumus, mille inimesed võiksid omaks võtta selleks, et kaalust kergemini alla võtta. 

Harjumused on alguses rasked tulema. Siiski selgitati Hello Healthy ja treenerite koostöös välja üks hea harjumus, mis võiks inimesi kaalulangetusel aidata. Selleks on:

leia enda ümber inimesed, kes toetaksid sinu teekonda.

Püsivad muutused leiavad aset koos teiste inimestega. Ükskõik, kas side on treeneri ja kliendi, eakaaslaste, perekonna, sõprade või töökaaslasete vahel. Iseennast on üsna keeruline motiveerida, aga teisele on see-eest palju lihtsam kiitust avaldada. Kui sa vaatad teisi ja õpid selle pealt, mida nemad teevad, siis on palju lihtsam koos treenida. Koos on lihtsam jagada mõtteid, planeerida, meelde jätta ja premeerida. Kui sul ei ole kedagi, kes jagaks sinuga sama mõttelaadi, siis kõige lihtsam on küsida abi personaaltreeneri käest, sest ka tema on osa sinu tiimist, kes su teekonda toetab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles