Postimehe nädalahoroskoop 4.-10. veebruar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Algab üsna harmooniline ja lõõgastunud meeleoluga periood.

Jäär 21. märts – 19. aprill

Tähelepanu on suuresti suhete teemal. Hea läbisaamine kaaslastega on sulle oluline, päevakorrale võib kerkida vajadus kellegagi asjad selgeks rääkida, kunagised erimeelsused lahendada. Nädala algus kulgeb pigem rahulikus tempos, nädala teisel poolel tunned tarvidust aktiivsemalt tegutseda.

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Töötempo võib nüüd raugeda. Pigem tasub tegeleda juba alustatud asjade edasiviimisega, uute algatuste tegemine on mõnevõrra raskendatud. Kolleegidega suheldes tulevad jutuks pigem kergemad, lõbusamad teemad, tõsiseks töömurdmiseks ja probleemide lahendamiseks suurt tahtmist ei ole.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Üsna hea aeg õppimiseks, aga ka sõpradega kohtumiseks, muljete jagamiseks ja info vahetamiseks. Seisakut võid tunda suhtluses lastega. Sind võib vallata mõningane nõutus – oled mingit olulist asja neile enda meelest tuhat korda rääkinud, ent ikkagi tundub, et nad ei kavatsegi sind kuulda võtta.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Tööasjad edenevad ladusalt. Küllap on kolleegid, kliendid ja koostööpartnerid valdavalt vastutulelikud ning nendega suhtlemine teeb tuju heaks. Keerukam on lähedastega suhelda. Mingid vanad ebakõlad võivad tunda anda. Pead jälle hakkama tegelema probleemidega, mida juba lahenenuks pidasid.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Igapäevased tegevused kulgevad ilmselt mõõdukas tempos, kiirustada ei ole mõtet. Armusuhete arendamine läheb lihtsalt ja loomulikult. Oled suhtlusaldis ja avatud, räägid meeleldi oma mõtetest, aga oled valmis ka partnerit kuulama. Koos kallimaga võiks ette võtta midagi niisugust, mida te varem teinud ei ole.

Neitsi 23. august – 22. september

Rahaasjadel tasub silma peal hoida. Kui nüüd mõtlematult kulutad, võib kevadel tekkida olukord, kus kõvasti kokku hoidma pead. Igapäevased ülesanded lahenevad kiiremini siis, kui paned rõhku viisakale suhtlemisele. Kui oled sõbralik ja toetav, ärgitad teisigi tegutsema ja koostööd tegema.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Väga tähtis on enda vastu aus olla. Nüüd võivad ilmneda puudujäägid sinu varasemas tegevuses, mistõttu pead sügavalt ohates taas käsile võtma asjad, mille tegemine omal ajal piisavalt hästi ei õnnestunud. Et vigade tegemist vältida, mõtle enne iga sammu selle mõttekus põhjalikult läbi.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Sel nädalal ette võetavad tegevused ei tohiks olla üle jõu käivad. Teed asju, mida hästi oskad, seetõttu sujub töö küllalt kergesti. Ilmselt on palju suhtlemist erinevate inimestega. Asjaajamist hõlbustab see, kui oled lahke ja avatud, alustad suhtlust naeratades. See kehtib mitte ainult tööl, vaid ka koduses ringkonnas.

Ambur 22. november – 21. detsember

Küllap jõuab sinuni huvitavat infot. Sul ei ole vaja sellele jälile saamiseks vaeva näha, sind huvitavad teemad tulevad jutuks kaasinimestega vesteldes, kergelt ja mänguliselt. On hea nädal hobidega tegelemiseks või koos lastega tegutsemiseks. Keegi vanadest sõpradest võib taas välja ilmuda.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Töötempo võib nüüd raugeda. Pigem võttagi rahulikumalt, tegeleda plaanipäraselt nende asjadega, mis juba töösse on võetud. Pole mõtet üritada tegevusvälja veelgi laiendada. Küllap leiad rohkem aega ka lähedaste jaoks, armsate inimestega koos olemine ja igapäevaasjade arutamine toob meeldivaid emotsioone.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Harmooniliste meeleoludega nädal, mil rõhk on pigem meeldivatel teemadel. On palju kokkupuuteid erinevate inimestega, nendega on lihtsalt mõnus suhelda ja lobiseda. Asjaajamine kulgeb tõrgeteta. Intensiivsemalt tegutsed pigem nädala teisel poolel, siis läheb  elutempo kiiremaks.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Rahaasjade ajamine edeneb ladusalt. Äripartnerid on sinuga viisakad ja vastutulelikud, nendega on kerge läbirääkimisi pidada. Väga tõsiste teemade arutamist siiski ette võtta ei maksaks. Ei ole hea aeg laenu võtmiseks. Need ettevõtmised, mis on seotud ühisvaradega, ei taha praegu sujuda.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles