Galerii: Helen Adamsonile disainiti eksklusiivne puhkusekleit

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba pühapäeval lendab lauljatar ja telesaatejuht Helen Adamson Balile, kus ta peab oma sünnipäeva ning kavatseb selgeks õppida ka lainesurfi. Noor disainer Anette Sepp lõi selleks puhuks Helenile õhulise korallsinise kleidi ja treeningpluusi.

«Järgmised kolm nädalat tahan Balil päikesest, liivarannalt ja hingematvalt siniselt merelt ammutada energiat, mis aitab kevadpäikeseni rõõmsat meelt ja jumet säilitada,» ütleb Helen Adamson. «Anette disainitud korallsinine kleit on väga kaunis ja sobib nii randa kui restorani ning kindlasti kannan seda oma sünnipäeval!»

Disainer Anette Sepp soovitab aga kõigil teistelgi mõelda sellele, kuidas riietuse ja aksessuaaridega talvisesse argipäeva rõõmsamaid toone tuua. «Arvan, et pisut värvi kulub tegelikult meile kõigile siin hallis Eesti ilmas ära ja selleks ei pea ilmtingimata palmisaarele sõitma, et pisutki värvi talvekaamosesse tuua – igaühel meist on võimalus aksessuaaride juurde särtsu andvaid riideid sobitada,» arvas noor disainer.

Lisaks kleidile lõi Anette Sepp Helenile ka sinistes korallitoonides treeningsärgi, millega oleks reisil mugav rannas joogat teha või surfata.

Anette Sepp on noor andekas disainer, kes võitis sügisel ka Galaxy Dream moetalendi konkursi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles