Seitse asja, mida edukad naised jaanuaris teevad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nils Weymann / PantherMedia / Scanpix

Jaanuar on tegelikult suurepärane kuu selleks, et päriselt ka ennast muuta, unistada ja uskuda jälle, et kõik on võimalik. Võta seda, kui võimalust, et parandada eelmisel aastal tehtud vead ja kasuta ära uue alguse jõudu, et liikuda oma unistuste suunas. 

The Zoe Report vahendab, mis on need seitse asja, mida edukad naised uue aasta alguses teevad.

Niisiis, kuidas olla edukas aastal 2017?

  1. Märgi üles, millised on selle aasta suured eesmärgid. Sul ei pea olema eesmärke igas eluvaldkonnas, keskendu sellele, mis on sulle praegu oluline. Ole täpne ja pane asjad paremuse järjestusse. Üks nendest eesmärkidest võiks olla seotud eneseületamisega – miski, mida sa kardad.
  2. Jaga iga eesmärk väiksemateks ülesanneteks. Oletame, et sa tahad aasta lõpuks säästa raha millegi suurema jaoks. Mida sa pead eesmärgi saavutamiseks tegema? Kui palju sa pead igakuiselt oma sissetulekuid suurendama? Kui palju raha sul peaks olema kogunenud kolme kuu pärast? Jaga oma suur eesmärk väiksemateks ülesanneteks, sest nii näed kohe, kas sa oled edukas või mitte.
  3. Kirjuta need väiksemad ülesanded oma kalendermärkmikusse. Oletame, et sa seadsid oma suureks eesmärgiks endale kaaslane leida. Väiksema ülesandena võid endal märkmikusse igasse kuuse kirjutada, et mingiks kuupäevaks peab sul olema kohting kokku lepitud.
  4. Hinda, millised asjad 2016ndal aastal sinu jaoks ei toiminud. Tegelikult on nii, et me ei saa teha kogu aeg samu asju ja oodata teistsuguseid tulemusi kui muidu. Aastat on mõistlik alustada sellega, et sa hindad, mis läks 2016.aastal sinu jaoks valesti, et sa ei suutnud oma eesmärke täita. Võib olla sulle ei sobi iga päev jõusaalis käia, äkki proovid see aasta leida mõne uue treeningu, mis sulle päriselt ka meeldib, ja käia seal regulaarselt korra nädalas.
  5. Mõtle välja üks inimene, kellele sa tahad ennast tõestada. Vahepeal on väga raske ennast motiveerida ja raske töö nõuab pidevat panustamist. See tundub lapsik, aga mõtle üks inimene, kes sinusse ei usu ja kellele sa tahaksid tõestada, et saad hakkama. See annab sulle jõudu, et mitte alla anda ja ikka edasi liikuda.
  6. Tee nimekiri inimestest, kellega oleks oluline või tuleks rohkem suhelda. Ka see tundub natukene veider, aga tänapäeval on tutvused kõige olulisemad. Mõtle, millise valdkonna inimestega tahaksid sa rohkem koos aega veeta ja tutvuda. Võta endale eesmärgiks iga kuu vähemalt ühe uue inimesega kontakte vahetada ja nii saadki järjest uute inimestega tuttavaks, kellega juba ideid ja mõtteid vahetada.
  7. Ärka üles tund aega varem kui eelmisel aastal. Juba täna, aasta teisel kuupäeval, pane paika, mis kell sa tahad sellel aastal hommikuti üles ärkama hakata. Alusta sellega kohe homme ja kasuta seda lisatundi selleks, et töötada oma eesmärkide nimel.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles