Nippe, kuidas orgasmi kestust pikendada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihaela Ninic / Alamy / Scanpix

Nippe, kuidas orgasmi kestust pikendada

Tavaliselt kestab naise orgasm Nagoski sõnul 30 sekundit. Õige meeleolu ja partneri puudutustega võib haripunkt kesta aga kaks korda kauem, kirjutab Women’s Health. Pikenda oma naudingut nende kuue strateegia abil.

Muuda oma magamistuba hotellitoaks. Selleks, et üldse orgasmi saada, peaksid olema hästi lõõgastunud ja keskenduma vaid naudingule. Mida erutunum sa oled, seda suurem on tõenäosus, et orgasm kestab kaua. 

Alustuseks loo õige meeleolu. Kui tunned, et pingeline päev on sind närvi ajanud, palu partnerit, et ta teeks sulle massaaži. Lülitage telefonid välja, pange uks lukku, timmige valgus mõnusaks ja kuulake head muusikat. Mahe muusika ja küünlavalgus aitavad närvisüsteemil rahuneda.

Tehke teineteisele komplimente. Ebakindlus rikub seksuaaliha hullemini kui ükski ebamugav poos. See hajutab su tähelepanu ja ei lase vahekorrast täit naudingut tunda. Hea enesetunne aitab naudingule oluliselt kaasa. Kui tunned end seksikalt, saad suurema naudingu ja tajud oma keha aistinguid paremini. Tänu sellele saad ka võimsama orgasmi. 

Komplimendid võivad kiiresti enesehinnangut tõsta. Ütle partnerile, kui palju ta sind erutab - loodetavasti saab ta vihjetest aru ja vastab samaga. Kui veab, saab ta sellest hoogu juurde, et olla entusiastlikum. Anna talle häälekalt mõista, kui miski tema tegevuses sulle eriti meeldib. 

Öelge vabalt välja, mida te teineteisele teha tahaks. Rääkimine aitab hoida tähelepanu erootilistel tundmustel. Kui sa juba aimad, millised sõnad võiksid sind erutada, siis lase käia ja näita partnerile tee ette. Ei oska? Räägi näiteks sellest, kui mõnus on sul tema keha enda keha vastas tunda ja nuputa sealt edasi.

Ära alahinda eelmängu. Kogu keha jõuab kõige paremini erutuda siis, kui tunned korduvalt, et oled juba peaaegu orgasmi äärel. Tänu sellele on lõpuks orgasm oluliselt võimsam ja kauakestvam.

Kui sulle meeldib oraalseks, siis palu partneril olla alguses aeglane ja hell. Pane tähele, mida sa tunned - kui hakkad kiiremini hingama ja tunned, kuidas alakõht, reied ja tuharad pinge lähevad, siis palu partneril tagasi tõmmata. Seejärel lase tal jälle kiiremini ja rahulikumalt tegutseda, et saaksid enne lõppakordi viis korda peaaegu orgasmi.

Proovige erinevaid poose ja tegevusi. Erinevad seksuaalaktid võivad samuti aidata orgasmi pikendada, sest variatiivsus tekitab rohkem pinget ja erutust. Võite alustada oraalseksiga ja siis võtta vibraatori, et stimuleerida erinevaid erogeenseid piirkondi (nibusid, kliitorit, tuppe, g-punkti). Siis, kui olete seksiks valmis, eelista ise peal olla, et saaksid olukorda juhtida ja survet kontrollida. 

Ütle talle, kui orgasmi saad. Mõnel naisel läheb kliitor orgasmi ajal nii tundlikuks, et agressiivsem hõõrumine võib seksuaalse naudingu kiirelt tappa. Kui see juhtub ka sinuga, siis anna partnerile aegsasti teada, et ta märguande peale hoo maha võtaks ja stimuleeriks sind väga õrnalt, et su orgasm jõuaks kauem kesta. 

Päevad ei ole vennad ja vahel võid tunda hoopis vastupidi. Sel juhul ütle oma partnerile, kas tahad, et ta liigutaks kiirelt/aeglaselt või hellalt/tugevalt. Ära karda oma soovidest partnerile teada anda. Ta kindlasti tahab, et sul oleks võimalikult mõnus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles