Viis suhteprobleemi, mis on täiesti normaalsed

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kõik paarid tülitsevad ja mõned suhteprobleemid on täiesti normaalsed. Millised probleemid on tavalised ja millised mitte? Kas iga väikese tüli pärast tasub endast välja minna? Selgitame lähemalt, millised suhteprobleemid on täiesti normaalsed. 

Väikeste sõneluste ja tülide tõttu ei pea lahku minema, vaid neid saab lahendada ja see osa on suhte arengust. Teisalt on ka keerulisemaid probleeme, mis nõuavad palju rohkem aega ja pingutust, et neid lahendada, vahendab Bold Sky. Kui sa kahtled oma suhte kvaliteedis, siis loe edasi ja saad teada, millised suhteprobleemid on tavalised ja täiesti normaalsed.

Teie suhtest on kadunud sära. Mõned inimesed arvavad, et esialgne vaimustust ja põnevus jäävad terveks eluks. Tegelikult on üsna tavaline, et see kaob mingi aja pärast. Olenemata sellest, jääb inimeste vaheline armastus ja meeldimine, kui olete sobiv paar. Sära on ajutine, aga meeldimine on igavene.

Mu partner on vahepeal närviline. See on täiesti tavaline, sest kõik päevad ei ole ühesugused. Su kaaslane ei saa olla iga päev armas ja tore, sest iga inimene kogeb aeg-ajalt tusatuju ja närvilisust.

Mu kaaslane võtab mind iseenesest mõistetavana. Pärast seda, kui ollakse juba tükk aega koos olnud, siis on normaalne, et paarilised võtavad teineteist iseenesest mõistetavana. Selle kohta, et teineteist peaks väärtustama, on kirjutatud palju artikleid. Selleks, et probleemi selgust tuua, on vaja üksteisega rääkida.

Mu partner ignoreerib mind. Üsna võimatu on pühenduda kogu oma tähelepanu terve aeg ainult ühele inimesele. Ükskõik, kas tegemist on karjääri või lastega, siis mingil hetkel on tavaline, et fookus võib minna kuskile mujale. See on normaalne ja kui seda mõista, siis saab seda ka lahendada.

Mu kaaslane ei ole voodis osav. Terve elu ja iga päev ei saa olla heas vormis. Oluline on, et seks oleks kirglik ja isegi, kui vahepeal ei ole nii hea, siis see on normaalne. Sellepärast ei pea lahku minema, sest ajutisi probleeme on võimalik lahendada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles