Usaldusväärsed mehed – on nad üldse olemas?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lev Dolgachov / PantherMedia / Scanpix

Usu või ära usu, aga isegi hea välimusega mehed võivad olla truud. Mõnikord naised muretsevad sellepärast, kas nad saavad oma meest usaldada, aga mitte kõik mehed ei peta. Mis teeb mehe truuks? 

Kas naised saavad selle heaks midagi teha, et mehed truud oleksid? Jah, see on võimalik. Nimelt oma suhtega rahulolev mees ei peta, vahendab Bold Sky. Kuidas sa tunned ennast pärast seda, kui oled söönud terve suure prae ja keegi pakub sulle veel süüa? Sa ei saa seda vastu võtta, sest sul on kõht täis. Samamoodi on meestel, kui nad on rahulolevad, siis nad on truud. Vaatame lähemalt, mida peavad mehed suhtes oluliseks. 

Rahulolu. Mees, kes on oma suhtega rahul, otsib harva midagi muud. Sellist meest ei ahvatle teised naised.

Sügav side. Mehel, kellel on oma naisega sügav side, ei kujuta ennast teise naisega ette. Üldiselt on nii, et mehe jaoks on emotsionaalne side väga oluline.  

Teekond. Mõne mehe jaoks on koos läbitud teekond väga oluline ja nad ei kujuta ennast tulevikus ilma oma «parema pooleta» ette. Sellised mehed on enamasti truud.

Kokkusobivus. Mees, kellel on olnud raske leida sobivad kaaslast, on õnnelik ja truu, kui ta lõpuks leiab endale sobivad partneri.

Täiskasvanulikkus. Üle 35 aastased mehed kipuvad olema truumad, sest üldiselt himu ja iha jäävad selles vanuses juba seljataha.

Kogu tõde truudusest. Suhteekspertide arvates on tõde see, et truud mehed jäävad truuks ükskõik, mis olukorras. Truudusetud mehed kipuvad libastuma tihedamini. See tähendab seda, et naisel ei ole siin tegelikult nii palju midagi teha, sest lõppkokkuvõttes on ausus või selle puudumine osa inimese iseloomust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles