Vaata, milliseks muutus ligi 90 kilo kaotanud naine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lyndsey Hoover.
Lyndsey Hoover. Foto: Caters News Agency/Scanpix

23-aastane Lyndsey Hoover sõi oma «parimatel päevadel» umbes 4000 kilokalorit päevas ning tema meelistoitudeks olid burgerid ja krõpsud. Suure muutuse kasuks otsustas ta 21-aastaselt, kui ei mahtunud lennukis turvavööd kinni panema.

«Ma olin alati olnud ülekaaluline, aga oma 21. sünnipäeval tundsin, et mu elu on läbi. Ma olin alati ette kujutanud, kuidas ma lähen oma sünnipäeval sõpradega välja, aga siis ei olnud mul enam midagi tähistada,» rääkis ta väljaandele Mirror. «Ma ei saanud minna teatrisse või kinno, seast ma ei oleks istmele ära mahtunud. Ka ei saanud ma minna kenasse restorani sööma, sest ma olin liiga suur, et laua taha mahtuda. Ma kandsin suurusnumbrit 30, mida sain vaid kahest peost ja mis oli kõige suurem rõivanumber riidepuul.»

Enim mõjutas Lyndseyt see, kui ta sõitis koos perega Las Vegasesse puhkusele ja ei saanud lennukis oma turvavööd kinni. See kogemus oli tema jaoks niivõrd traumeeriv, et ta otsustas oma eluviise drastiliselt muuta. 

Arsti soovitusel tehti naisele maovähendusoperatsioon ja ta jäi karmile dieedile. «Kaal hakkas kiiresti langema ja ma tundsin end imeliselt. Veebruaris tehti kõhuplastika, kuu hiljem tõsteti rindu ja sain omale rinnaimplantaadid. Nüüd on mul lõpuks keha, millest olen alati unistanud.»

Lyndsey Hoover enne ja pärast iluoperatsioone.
Lyndsey Hoover enne ja pärast iluoperatsioone. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Lyndsey kaal oli jõudnud kerkida 150 kiloni ja kuna ta jättis kõik oma elus ootele, vajus ta sügavasse depressiooni. «Ma abiellusin oma mehe Randyga siis, kui kaalusin kõige rohkem. Tema nägi mind teistmoodi ja ei saanud kunagi aru, kui palju ma tegelikult kaalun. Mu toidulaud koosnes kiirtoidust ja ma jõin iga päev kolm liitrit dieetkoolat, millest olin täitsa sõltuvuses. Võisin vabalt süüa päevas 4000 kilokalorit,» teab ta nüüd.

Rasvumisest tekkisid naisele tõsised terviseprobleemid, millest ei saanud kuidagi mööda vaadata. Pärast maovähendusoperatsiooni jäi ta väga rangele dieedile ja tohtis süüa vaid 700 kilokalorit päevas. «Hommikuks jõin valgusmuuti, lõunaks sõin kalkunifileed ja õhtuks valgubatooni. Täpselt nii sõin ilma vääratamata poolteist aastat järjest. Kaal langes väga kiiresti, juba esimese kolme kuuga kaotasin üle 30 kilo.»

Lyndsey Hooveri muutus.
Lyndsey Hooveri muutus. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Järgneva kahe aasta jooksul langes kaal veelgi, kuni jäi umbes 60 kilo peale pidama. Kiirest kaalulangusest jäi aga nii palju üleliigset nahka rippuma, et selle tõttu oli Lyndsay ikkagi väga ebakindel. Selleks, et nahk mahuks pükstesse, pidi ta ostma kaks numbrit suuremad püksid.

Esimese operatsiooniga eemaldati naise kõhult neli kilo nahka. Järgmiseks lasi ta oma rindu tõsta ning talle paigaldati implantaadid, mille järel on ta korvi suurus DD. 

Nüüd on naine sale ja endaga väga rahul. «Ma olen oma muutuse üle nii uhke ja tunnen, et elan elu, millest olen alati unistanud. Ma saan nüüd kanda bikiine ja tunnen, et ei pea põdema oma välimuse ega üleliigse naha pärast. Lõpuks ometi saan ma peeglisse vaadata ja näha seal ilusat naist vastu vaatamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles