Movembri uuringud: vuntsidega mehed on atraktiivsemad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Movemberi on see aeg aastas, kus mehed üle kogu maailma kasvatavad endale vuntsid, et tõsta inimeste teadlikust meeste tervise osas. Algselt Austraaliast alguse saanud liikumine on nüüd levinud üle kogu maailma ja kogunud juba üle 170 miljoni dollari ehk umbes 154 miljonit eurot meeste tervise heaks. 

Veebileht PlentyOfFish tegi hiljuti uuringu 500 heteroseksuaalse naise seas USAs, et selgitada välja, kuidas meeldivad naistele vuntsidega mehed. Selgus, et naised peavad vuntsidega mehi väga atraktiivseteks, sest loomulikul näitab heategevusega tegelemine mehe kohta nii mõndagi. 63,7 protsenti uuringus osalejatest leidsid, et mehed, kes kasvatasin endale Movembri käigus vuntsid on palju atraktiivsemad.

Lisaks leidsid uuringu läbiviijad, et 20,7 protsenti naisi leidsid, et mees, kes kasvatab vuntse on palju stiilsem, 4,5 protsenti leidsid, et vuntsidega mees on palju salapärasem. Mõned naised olid siiski arvamusel, et vuntsidega mehed otsivad tähelepanu ja pingutavad üle. Tahad teada, mida naised veel vuntsidega meestest arvasid, siis loe Bustle.comist rohkem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles