Traagilise probleemiga naine sai kirurgilt abi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Paljudel naistel on rinnad ebavõrdsed, mõnel on üks rind natukene suurem kui teine või erinevad nad teineteisest kuju poolest. Kas te kujutaksite ette, et üks rind oleks teisest kaks korda suurem? 24-aastase Sharice’i jaoks oli see normaalsus. 

Gümnaasiumi ajal lõpetas Sharice’i vasak rind kasvamise, aga parem kasvas edasi ja oli lõpuks nii suur, et tüdrukut hakati sellepärast koolis narrima ja ta lõpetas väljas käimise üldse, vahendab Cosmopolitan.

Kui Dr.Dubrow esimest korda Sharice’iga kohtus, siis mõõtis ta kõigepealt rinnad üle, et saada teada, kui palju üks rind täpselt teisest erineb. Arstid otsustasid, et eemaldavad suure osa naise paremast rinnast, aga see oli väga ohtlik operatsioon, sest rinnas asub eluskude ja palju veresooni. Dr. Dubrow tunnistas, et risk on suur seetõttu, et rinnas ei pruugi pärast operatsiooni olla nii palju verevarustust, et allesjäänud rinda tervena hoida.  

Õnneks läks operatsioon hästi ja tulemused on siin.

Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Õnnelik naine ise ütles, et ta on nüüd valmis kandma riideid, millest varem võis ainult unistada. See oli tema jaoks suur elumuutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles