Lihtne nipp, kuidas organiseerida oma riidekappi nii, et sul kuluks hommikuti vähem aega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Miks on alati selline tunne, et sul on terve kapp riideid täis, aga selga ei ole ikka mitte midagi panna?

Sul on hea maitse, sa ostad asju targalt ja teadlikult, aga olenemata sellest on sul iga hommik raskusi asjade kokkusobitamisega ja riidessepanek võtab tohutult aega. Tõenäoliselt on su riidekapp valesti organiseeritud ja see takistab sind hommikuti kiiremini tegutsemast. PureWow vahendusel pakume sulle välja parema süsteemi.

Mida teha?

Selle asemel et eraldada asju värvi või olemuse järgi, särgid ja seelikud eraldi, jaga riided sündmuste järgi. Aseta riided vastavalt erinevatele sündmustele. Näiteks võiks mingi sektsioon olla tööriiete jaoks, seejärel pidulikud peoriided ja vabaaja riided kohtumisteks sõpradega või kinoskäimiseks.

Miks see toimib?

Kui sa hakkad ennast riidesse panema, siis enamus aega kulutad saa niikuinii selle peale, et asju omavahel kokku sobitada. Kui sul on kõik riided selle järgi organiseeritud, kuhu nendega minna sobib, siis sa ei kuluta oma aega otsides sobivaid riideid nendest sektsioonidest, kus neid ei ole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles