Miks määrib Kourtney Kardashian oma kehale mett?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian.
Kourtney Kardashian. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Kourtney Kardashian on varemgi meedia tähelepanu pälvinud omapäraste ilurituaalidega. Hiljuti paljastas naine, et talle meeldib oma kehale mett määrida. Miks ta seda teeb?

Daily Mailile antud intervjuus rääkis Kardashian, et ta määrib terve oma keha meega kokku ja siis puhastab end sellega. Kardashiani sõnul kuulub see komme veidike nõiakunsti valdkonda, sest usutavasti aitab mesi mehi ligi meelitada.

Kourtney Kardashian on valmis alati uusi asju proovima, eriti kui teemaks on armastus. Mõni aeg tagasi rääkis ta Snapchatis oma fännidele, et võtab iga päev armujooki. Väidetavalt olevat üks arst talle hiljuti öelnud, et naine ei usu, et ta oleks armastust väärt, mispeale soovitas arst talle spetsiaalseid tilku, mida veele lisada. «Ma panen iga päev veeklaasi 32 tilka ja joon seda päeva jooksul,» sõnas Kardashian ja tunnistas, et tal pole aimugi, kas see päriselt ka toimib või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles