Esimene puhkusereis paarina - mida oodata?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Esimene kauaoodatud puhkusereis kallimaga, kus ootused on kõrgel ja miski ei saa valesti minna. Siiski võib juhtuda, et unistuste puhkus kujuneb esialgu õuduseks, sest üks teist jätab kindlasti passi koju ja teine saab esimesel päeval päikesepõletuse. Mis võib paari veel esimesel reisil ees oodata? 

Esimene puhkusereis paarina võib esialgu kujuneda õuduseks, aga see muutub ja puhkuse lõpuks olete üksteisesse rohkem armunud kui eales varem, vahendab Cosmopolitan. Siin on kirjas mõned asjad, milleks tasub valmis olla.

1. Teie esimene tüli on ilmselt lennujaamas. Ühel teist on kindlasti tunne, et jääte lennukist kaaslase aegluse tõttu maha.

2. Mingil hetkel keset reisi ei suuda te kõrvuti istuda. Nii nagu koolis, kui sa kellegagi tülli läksid, palud sa reisil kedagi, et too sinuga kohad vahetaks. Ära muretse, varsti lepite ära ja olete jälle üksteisest paari sentimeetri kaugusel.

3. Autosõidu ajal on teil mõlemal oma arusaam sellest, kust kaudu saab kõige kiiremini. Ei loe, kumb teist parajasti roolis on, kui on aeg otsustada, kas pöörata paremale või vasakule, siis võid kindel olla, et kaaslane tahab sõita teises suunas.

4. Sa sunnid oma kaaslast tegema vähemalt sada pilti, enne kui see õige välja tuleb. Täiusliku puhkusereisi pilte tuleb ju pärast sotsiaalmeedias jagada.

5. Te seksite palju. Ilus vaade aknast, puhtad linad ja kohustuste puudumine tekitab sellise tunde, et tahaks terve aeg hotellivoodis hullata.

6. Üks teist saab kindlasti päikesepõletuse.

7. Üks teist saab sellise päikesepõletuse, et tal on valus seksida.

8. Ühel õhtul joote kindlasti liiga palju alkoholi, et tähistada, ja olete pärast liiga väsinud, et seksida.

9. Järgmisel hommikul vabandate, et magama jäite, aga teete hommikul eelmise õhtu tasa. Lisaks tellite hommikusöögi tuppa, sest te olete ju ometi puhkusel.

10. Üks teist saab toidumürgituse või väga tugeva kõhulahtisuse.

11. Sul on natukene igav ja see on okei. Kui see on teie esimene puhkusereis paarina, siis see on tõenäoliselt kõige pikem aeg, mis te korraga üksteisega veetnud olete. Vaatamisväärsuste ja restoranide vahele tekib aeg, mis võib olla natukene igav, aga see ei tähenda, et te oleksite igavad inimesed. Nautige lihtsalt seda rahulikku aega hotellitoas, kui te ei pea mitte midagi tegema.

12. Pärast reisi olete lähedasemad kui kunagi varem. Parim osa reisist on tulla koju uute mälestustega, puhanuna ja tundega, et saite nüüd aru, kui väga te üksteist armastate. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles