Pulmahoroskoop: milline on sinu tähtkujule parim paik abiellumiseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sa oled romantilise hingega ja soovid sensuaalseid pulmi eksootilisel saarel? Võib olla meeldib sulle Pariisi elegantsus ja šikk õhkkond. Loe ja saad teada, milline koht maailmas on sinu tähtkuju jaoks sobivaim pulmapaik. 

Tänapäeval on nii palju võimalusi, kus ja kuidas abielluda. Kes eelistab väikeseid pulmi, kes suuri ja uhkeid pulmi, kes romantilisi rannapulmi? Viimase aja kõige popim trend on koguda kokku kõige paremad sõbrad ja lähedased sugulased ning sõita kuskile teise riiki, et asi ametlikuks teha. See on eluvõimalus ja ainukordne sündmus, mis nõuab planeerimist ning otsustamist. Kõige tähtsam küsimus on ilmselt, kuhu sõita? Selleks, et teil oleks lihtsam valisime Brit + Co abil välja teie sodiaagimärgile kõige sobivama eksootilise sihtpunkti.

Jäär

Costa Rica. Parim paik seiklusjanus ja riskialdis jäärale, kes pärast «jah» sõna ütlemist saab oma energiat kulutada vulkaanilisel maastikul või vihmametsades matkamiseks.

Sõnn

Napa Valley. Sõnn armastab üle kõige maailmas head toitu ja suurepärast veini, mistõttu Napa Valley Californias on parim paik, kus abielluda ja maitsemeeli paitada.

Kaksikud

Anguilla. Nii nagu kaksikutel on Anguilla saarel kaks erinevat poolt. Üks pool, kus sa saad olla rahulikult ja nautida kaaslasega seda imelist paika. Teine pool saarest on väga aktiivne, seal saab sukelduda ja tegeleda erinevate veespordialadega.

Vähk

Kreeka. Vähi jaoks ei ole paremat paika kui Kreeka. Seal saab nautida suurepärast vahemerekööki, rikast kultuuri ja ajalugu, luksushotelle ning imelist randa.

Lõvi

Itaalia. Miks mitte kutsuda oma sõbrad ja sugulased Itaaliasse, et nad ei unustaks teie pulmi kunagi. Soe ja sõbralik Itaalia ootab avastamist. Vein, muuseumid ja restoranid- imeline paik unistuste abieluks!

Neitsi

Fidži. Sa oled perfektsionist ja tahad, et su pulmapaik oleks sama täiuslik kui pulm ise. Imeline loodus, tervislik toit ja rahulik Fidži täidab kõik sinu unistused.

Kaalud

Hawaii. Mis on veel romantilisem ja võluvam kui kaalud? Ainult Hawaii, kus on mõnusalt kerge ja hea olla.

Skorpion

Miami. Skorpioni kirglik ja emotsionaalne hing vajab elujõulist kultuuri ning seksikusest pakatavaid randu. Miami, Floridas on meeldejääv paik sinu pulmapäevaks.

Ambur

Las Vegas. Kõik teavad, et sulle meeldib lõbutseda, miks mitte lennata maailma patupealinna toredaks nädalavahetuseks oma lähedaste ja kõige kallimaga.  

Kaljukits

Pariis. Elegantne ja šikk- omadussõnad, mis iseloomustavad Pariisi ja kaljukitse. Sulle meeldivad modernsed ja romantilised pulmad ning Prantsusmaa pealinn vastab sinu ootustele ideaalsest pulmapaigast.   

Veevalaja

Tulum. Mehhikos asuv Tulum on kõige parem koht veevalajale, kes on trendiseadja ja eeskujuks teistele. Tulum on kunstipärane ja boheemlaslik paik noortele, kes tahavad, et nende pulmad jääksid kõigile igavesti meelde.

Kalad

Bali. Sa oled tundlik ja Bali on sinu jaoks ideaalne troopiline asukoht, kus abielluda. See Indoneesia saar, kristallselge veega ja romantilise auraga, on sobiv paik, kus pidada ühed meeldejäävamad pulmad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles