Girl power! See üheksa-aastane tüdruk läbis võidukalt ekstreemsportlaste takistusraja

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milla Star Bizzotto
Milla Star Bizzotto Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Saage tuttavaks, tema on Milla Star Bizzotto. Ta on üheksa-aastane tüdruk Miamist, kes läbis 4. märtsil USA mereväelaste kavandatud takistusraja, mis on mõeldud proovile panema kõige paremas vormis täiskasvanuid. Ta tegi seda rõõmuga ja pani võistluse vaat et kinni.

 

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on

Milla osales võistlusel nimega BattleFrog’s 24-hour Xtreme, kus tuleb joosta 36 miili läbi 25 takistusega raja ning lisaks läbida viiemiiline ujumisring (vastavalt umbes 50 kilomeetrit ja kaheksa kilomeetrit).

 

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on

Milla mitte ainult ei läbinud rada, aga ta on ka ainus noorem kui 18aastane, kes on iial võistlusel osalenud. «Ma ei taha mängida videomänge,» ütles Milla ajalehele Miami Herald. «Ma ei taha asju, mis teevad elu kergemaks. Ma tahan tunda end mugavalt, kui mul on ebamugav. Mul on ainult üks keha ja see on kõik, mida ma tahan ja kõik, mida ma armastan.»

 

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on

Tüdruk lubati võistlustele, kui teda saadab rajal isa Christian Bizzotto ning isa on temaga ennegi mitmetel võistlustel käinud. Christian tunnistas ajalehele, et kartis rada Milla jaoks liiga raske olevat. «Ma olin kindel, et võistlus murrab ta ja ma tahtsin talle tõestada, et see on karmim kui ta arvab. Aga kui me lõpetasime, tahtis ta minna uuele ringile.»

 

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on

Võistluseks valmistudes treenis Milla vahetpidamata viis päeva nädalas, kolm tundi päevas ja nii kuid. Milla kirjutab oma veebisaidil, et treeningud on tema jaoks parim viis võidelda koolikiusamise vastu. «Mind kiusati koolis, aga nüüd ei julge keegi mind enam kiusata. Mu eesmärgiks on innustada oma generatsiooni, et nad sööksid tervislikumalt ja läheksid õue mängima. Ma tahan, et lapsed astuksid kiusajatele vastu.»

 

A photo posted by Milla Star (@millastarfma) on

Milla ütleb ka, et me kõik oleme erinevate kujude ja suurustega, tähtis on oma keha armastada.

Vaata ka videot Milla treeningutest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles