Hiina tüdrukute uus ohtlik trend: A4 suuruses piht (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiinas levib uus ohtlik trend: tuhanded tüdrukud teevad endast selfisid, kõhu ees A4 suuruses paber, et näidata: meie pihad on nii peened, et ei paista paberi tagant välja!

Hiina sotsiaalmeediasait Weibo on paberipihapilte täis ning tüdrukud ise kinnitavad, et tõusev trend on tervislik ja sportlik. A4 paber on vaid 21 sentimeetrit lai, aga hiinlannade sõnul on see täiesti saavutatav ja normaalne mõõt. Üks Weibo kasutaja isegi uhkustas: «Ma olen kõhnem kui A4 – ma olen A5!»

Teised Weibo kasutajad jagavad A4 vöökohtadega ehk 0-suuruses modellide fotosid koos dieedinippidega, kuidas peenpihta saavutada, kirjutab The Sun.

Vähemalt üks Twitteri kasutaja on aga vihaselt sõna võtnud ning öelnud välja ilmselge: tegemist on ohtliku ja inetu trendiga, mis solvab tavalisi inimesi, kellel on ehk natuke laiemad pihad. «See trend on täielik jama,» kommenteeris teine kasutaja ja lisas naljatledes: «Aga ma võin alati A4 paberi ristipidi pöörata …»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles