Eksperdid paljastavad, miks tasuks magada alasti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See, milliste riietega sa magad, võib sulle teha rohkem kahju kui kasu. Päeva ajal pole mingit kahtlustki, et peaksime kandma riideid, kuid ekspertide hinnangul tasuks öösel teki all olla pigem alasti.

Dr Alyssa Dweck selgitas, et sage aluspesu kandmine võib soodustada bakterite kasvu, sest niiskus jääb sellesse piirkonda lõksu. Seda riski vähendavad n-ö hingavad materjalid nagu puuvill, ent kõige parem on siiski see, kui privaatsed kehaosad saavad öösel õhu käes olla, kirjutab Elite Daily.

See kehtib nii naiste kui meeste kohta. Kuigi meeste aluspesu võib olla palju vabama lõikega ja tundub, et see ei piira suguelundeid magamise ajal, peaksid ka mehed magama ilma aluspesuta, sest see parandab nende sperma kvaliteeti.

Uroloog dr Brian Steixner sõnas, et munandites peab olema kindel temperatuur, sest vaid siis saavad need toota kvaliteetset spermat. Aluspesuga magades võib temperatuur mehe suguelundites tõusta ja see vähendab sperma tootmist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles