150 Eestimaa naist treenivad end kahe kuuga parimasse vormi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BeFit2015 finalist.
BeFit2015 finalist. Foto: Hers Eesti

Me kõike oleme, kas või korra, andnud uusaastalubadusi ja mõni on neid ka täitnud. Sellel aastavahetusel oli naistel võimalus võtta vastu veidi tõsisem väljakutse ning treenida end kahe kuuga bikiinivormi.

Ajakiri «Fitness Hers naisele» kuulutas eelmise aasta lõpus välja vormitreenimise konkursi BeFit2016 uue vooru, mille osalemise soovi avaldas üle 170 naise, kuid vanuse tõttu jäi osalejate arvuks 150.

Võistluse patrooniks on Eesti esimene bikiinifitnessi profivõistleja Egle Eller-Nabi, žürii liikmeteks mitmekordne maailmameister kulturismis ning personaaltreener ja toitumisnõustaja Ott Kiivikas ning Eesti personaaltreenerite liidu juht Taimi Ainjärv.

Algseisu fikseerimiseks tuli saata enda fotod bikiinides, käes ajakirja Hers värske talvenumber, mis tõestas foto aega. Kvalifitseerunud naistel tuleb kahe kuu jooksul jälgida kas ajakirja, enda või treeneri koostatud kehavorme muutvat kava.

Egle Eller-Nabi. Foto: 
Egle Eller-Nabi. Foto: Foto: Jana Laigo

«Võistluse teeb jälgijatele põnevaks eelkõige paljude osalejate blogipostitused, mis loodetavasti innustavad ja motiveerivad ka teisi treeningsaali suunas samme seadma,» tutvustas võistluse laiemat eesmärki partoon Eller-Nabi.

Osalejate seas valitakse välja peavõitja, kes saab Wris Reisibüroolt soojamaareisi. Lisaks valitakse parim sooritaja, publikulemmik ning konkursile kaasaelajad ja pöidlahoidjad saava samuti auhindade osalisteks, sest innustust ja imetlust on need vaprad naised, kes selle väljakutse vastu on võtnud, igati väärt! Eelmisel aastal võttis konkursist osa 72 naist.

Vaata siit osalejate pilte ja blogibostitusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles