Superkingitus Maikenile: kohtumine Mariah Careyga

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar ja laulupedagoog Maiken
Lauljatar ja laulupedagoog Maiken Foto: Krista Kõiv / Erakogu

Laulja ja laulupedagoog Maikeni (38) ammune sõber, Nordic Hambakliiniku üks omanikke ja peaarst Kristo Ivanov (31), rabas Maikenit aprillis Eestis esineva laulja Mariah Carey show 600-eurose eksklusiivpääsmega, mis tagab istekoha teises reas ja kohtumise staariga. See tõeliselt luksuslik kingitus on Kristo sõnul puhas andmisrõõm ning Maiken on selle igati ära teeninud.

Maiken, kodanikunimega Kadri Koppel, on Kristo sõnul väga palju head teinud, kuid ise on alati tagaplaanil ja tagasihoidlik. «See oli minupoolne väike kingitus talle ja tagasiside kõige hea eest, mis ta on korda saatnud,» räägib Kristo. «Ta on selliste heategevuslike ja inimesi rõõmustavate ettevõtmiste nagu «Inglite aeg», Valge Gospel ning WAF-koori looja ja idee algataja. Selliste kingituste tegemine tõelistele sõpradele on puhas rõõm.»

«See oli minu jaoks superüllatus, sest Mariah Carey on üks minu noorusaja lemmiklauljatest – olen elu aeg tema plaate kogunud ning ta on olnud mulle suureks eeskujuks!» on Maiken kingitusest liigutatud. Maiken ja Kristo lähevad kontserdile koos ning erilise hetke poplauljatariga jäädvustab professionaalne fotograaf.

Copy
Tagasi üles