Mida tähendab abielu Sinu jaoks? Vasta ja võida raamat!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth Gilbert «Abielutõotus. Armastuse lugu»
Elizabeth Gilbert «Abielutõotus. Armastuse lugu» Foto: Kirjastus Varrak

Vabaabielude osatähtsus Eestis on Euroopa üks suuremaid. Ometi arvatakse, et enamik naisi tahaks siiski abielluda. Küsime lugejatelt, mida tähendab abielu teie jaoks?

Kõikide vastajate vahel läheb jagamisele kolm Elizabeth Gilberti uhiuut romaani «Abielutõotus. Armastuse lugu». Vastama kutsume kõiki, nii abieluinimesi kui ka kindlasti neid, kes on vabas kooselus või vallalised.

Mida tähendab abielu Sinu jaoks? Miks on abielu Sinu jaoks oluline või siis hoopis, miks ei ole oluline?

Küsimusele ootame vastuseid meie Facebooki fännilehel www.facebook.com/pmnaine või siis e-kirja teel aadressil naine(at)postimees.ee, teemaks «Abielu». Mängus osalevad ka kõik need artikli kommenteerijad, kes on märkinud kommentaari kirjutamisel e-maili aadressi, mida vaikimisi avalikult ei näidata.

Kõigi vastajate vahel jagame järgmisel teisipäeval,  2. novembril välja kolm Elizabeth Gilberti romaani «Abielutõotus. Armastuse lugu», mis on mõtteliseks jätkuks kuulsale «Söö, palveta, armasta» raamatule.

Uue raamatu katkendit saab kahes osas lugeda siit: 1. osa ja 2. osa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles