Hea uudis «Kontide» fännidele: Booth naaseb ka uuel hooajal!

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Boreanaz
David Boreanaz Foto: Steve Buckley/BuzzFoto.com

Menusarja «Kondid» fännid võivad rõõmustada – kuigi vahepeal ringlesid kõlakad, et üht peategelast kehastav näitleja David Boreanaz ei pruugi uuel hooajal sarja naaseda, on nüüd selge, et näeme Boothi teleekraanidel ka värskel hooajal.

TvLine.com vahendab, et David Boreanaz elas suve alguses üle pisukese tervisega seotud ehmatuse, kui tema organism antibiootikumidele ootamatult halvasti reageeris. Seetõttu on ootel olnud ka «Kontide» võtted ning polnud üldse teada, kas geeniusest doktori Temperance Brennani (kehastab Emily Deschanel) abikaasa ja armastatu Seeley Booth algaval 11. hooajal ekraanile naaseb. Hooaja algus kirjutati Boothi puudumise selgitamiseks ringi: nimelt läheb FBI agent salapäraselt kaduma.

Kõigi fännide suureks rõõmuks aga kultusseriaalist «Vampiiritapja Buffy» hoo sisse saanud David Boreanaz jääb siiski «Kontidesse» edasi ning jõudis sel esmaspäeval tagasi haiguslehelt, seades sammud otse võtteplatsile. «Mitte miski pole mulle olulisem kui «Kondid», nii et ma olin ääretult rõõmus, kui stsenaristid leidsid võimaluse pakkuda mulle paar nädalat taastusaega ilma võtteid edasi lükkamata,» ütleb Boreanaz. «Ma olen väga õnnelik, et olen taas tööl ja ma tunnen end suurepäraselt,» kinnitas paljude unelmate mees.

«Kondid» on praegu eetris TV3-s iga kolmapäeva ja neljapäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles