Kuidas pikendada rinnahoidja eluiga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kurb, kui sinu lemmikrinnahoidja liiga kiiresti ära kulub? Selle vältimiseks on oluline rinnahoidjaid õigesti hooldada.

Kui järgid teatud soovitusi, siis on võimalik rinnahoidjate eluiga suurel määral pikendada. Allwomenstalk annab nõu, kuidas seda teha.

1) Kontrolli rinnahoidja sobivust

Liiga tihti ostavad naised omale vales suuruses rinnahoidja. Kui rinnahoidja on liiga väike või istub halvasti, siis venib see kiiresti välja. Enamasti on võimalus rinnahoidjat ka paeltega kohandada. Kui sellest ei piisa, siis tasub kaaluda suurema või väiksema suuruse ostmist.

2) Kasuta õrna pesuvahendit

Rinnahoidjad on väga õrnad. Selle pärast on vaja nende pesemisel kasutada õrna pesuvahendit. Näiteks ei tasu kasutada sama tugevat plekieemaldajat, mida kasutad teistelt riietelt rohuplekkide eemaldamiseks. Lisaks on soovituslik loobuda valgendajast.

3) Pese ettevaatlikult

Käsipesu on rinnahoidjatele alati kõige parem, kuid tihti ei ole selleks aega. Võimalus on pesta neid pesumasinas spetsiaalse pesukoti sees ja kasutada õrna pesutsüklit. 

4) Kuivata õhu käes

Mitte kunagi ei tohi rinnahoidjaid kuivatada kuivatis! See mõjub neile laastavalt. Kõige parem on rinnahoidjat kuivatada õhu käes rippudes. Sealjuures on soovituslik panna selle haagid kinni, nagu see oleks sul seljas.

5) Ära voldi rinnahoidjaid

Paljud voldivad rinnahoidjad kokku ning panevad need niimoodi kappi või sahtlisse. Kuid tegelikult võib see lühendada nende eluiga. Kõige parem on panna need sahtlisse ilma kokku voltimata, nagu need on pesupoodides.

6) Kanna valgeid rinnahoidjaid ainult heledate riiete all

Kui sinu lemmikrinnahoidja on valget värvi, siis võib selle ära rikkuda värviliste riiete all kandmine. Väga paljud ilusad valged rinnahoidjad võivad pikapeale selle pärast oma välimuse kaotada. Värviliste tumedate riiete all kanna selle pärast ainult tumedaid rinnahoidjaid.

7) Pane rinnahoidja selga ettevaatlikult 

Paljud inimesed panevad rinnahoidjat selga väga hooletult. Kõige parem on panna rinnahoidja selga ja kätega selja tagant haagid kinni panna. See võib olla küll veidi keeruline, aga harjutamine teeb meistriks. See tehnika võib rinnahoidjate eluiga tunduvalt pikendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles