«Stiilipäevik» pani maatüdruku särama

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirke pärast stiilimuutust.
Kirke pärast stiilimuutust. Foto: TV3

14. oktoobri TV3 saates «Stiilipäevik» oli muutujaks maalt linna õppima tulnud 19-aastane Kirke, kes soovis oma senist lihtsat väljanägemist muuta, et teiste hulgast välja paista ja linnamoega kaasas käia. Jagame saates antud nippe.

Alustuseks revideeris taas moepolitseiniku rolli võtnud saatejuht Anu Saagim Kirke riidekappi, praakides sealt välja mitu järjestikku musta või halli eset ning tehes kriitikat ka lohvakate mesimummudega T-särkide kohta.

Valdavalt madala tallaga jalanõudest tõi Saagim esile vaid ühed, kõrge kontsaga mustad saapad. «Kas üliõpilane on tõesti nii vaene, et ei jaksa osta?» esitas ta ülevaatuse lõpetuseks neiule peaaegu et retoorilise küsimuse.

Sõbranna kirjelduse järgi on Kirke väga T-särgi inimene, kandes teksaseid ja T-särke, seelikut ja kingi tema puhul ei leia. Saagim andis Ženja Fokinile ülesande teha sest hallist hiirekesest šikk linnapreili. Fokin seadiski stilisti ja teise saatejuhina eesmärgiks tuua rohkem erksust esile ja teha Kirke rohkem nähtavaks, mis oli ka neiu enda soov.

Jagame saates antud nippe ja nõuandeid:

Jalanõud. Jalanõusid uudistades hakkasid Fokinile silma kõrgema kontsaga, ent roomiktallaga praktilised ja noortepärased saapad.

Pisidetailid. Pidulikkuse andmisel on olulised väikesed detailid, tihti võib seda anda väike must klassikaline bleiser, mida annab mitme rõivaesemega lihtsalt kombineerida.

Moevärv beež. Käesoleval hooajal ei saa Fokini sõnul üle beežidest toonidest, sitsid-satsid vaid boonuseks. Väga populaarne on ka ühest toonist teise sujuv üleminek.

Kunstkarusnahk ja lambanahk. Algatuseks katsetas Fokin Kirke peal heledat karusnaha töötlusega jakki, moodne ja samal ajal ka soe ja pehme. Saagimi arvates tegi see tüdruku aga paksuks.

Lisaks märkis Fokin lambahksest vestikesest möödudes, et seegi on trendihulludele tähtis märksõna!

Haaremipüksid ja denim. Fokin proovis Kirkele jalga ka denimist haaremipükse, ent Kirke tundis end neis harjumatult.

Linnadžungel. Linnadžungli stiili andmise katseks osutus üks leopardilise mustriga topp ja traksidega natuke kottis kleit, millest Kirke, mainis, ta esimese hooga kindlasti mööda kõnniks.

Juuksed ja meik. Kirke kahuseid pikki tumepruune juukse üle vaadates soovitas juuksur Martin Kullus salongist Intersalon, et selliste juuste viimistluseks ja värske ilme andmiseks on lihtsaim vahend difuuser. Enne aga kui juuksur sai omi soovitusi andma hakata, valis Fokin välja julged kärtspunase ja musta tooni - kasutusse läks viimane. Juukseid lõigati üksnes nii palju kui hädapärast vaja, neid sirgendati ja seati kenaks pea peale soenguks.

Max Factori jumestuskunstnik Marre Naissoo soovitas Kirke puhul peitepulka kasutada, et ühtlustada näo ebatasasusi ja peita armikesi. Ta soovitas ka uut Xperience'i jumestuskreemi, mis sisaldab looduslikke koostisaineid, niisutab ja värskendab. Lisaks andis Naissoo nõu, et õige on sobivat tooni valides jumestuskreemi proovida lõualuul.

Kirke puhul lubas jumestuskunstnik võtta fookusesse silmad ja täpsustas, et sügistrendid on sellised, et suitsusilma ei tehta enam mustaga, vaid pruunide, hallikate ja isegi tumeroheliste toonidega.

Sõbrad ja juhuslikud möödujad kaubanduskeskusest kommenteerisid uut Kirket sõnadega «See on päris vau!», «Efektne soeng!» ning samuti küsimusega «Kas see oli sama naine, kes teisel pool?»

«Ma tegin seda tema enda jaoks, kirgastasin teda,» kommenteeris Fokin ise oma kätetööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles