Mida ütleb lemmikkohv sinu iseloomu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohvi joomine on paljudele inimestele lahutamatu osa päevast. Kohvieelistused võivad paljastada teatud asju ka inimese iseloomu kohta.

Allwomenstalk kirjutab, mida ütleb lemmik kohv sinu iseloomu kohta:

Espresso

Kui sinu lemmikkohviks on espresso, siis oled väga hea kohanemisvõimega ja sõbralik inimene, kes tunneb elust rõõmu. Lisaks naudid sa puhta kohvi maitset, mis on suhteliselt eriline omadus.

Topeltespresso

See jook sümboliseerib väga töökat ja praktilist inimest, kes teab täpselt, mida ta vajab ja elult tahab. Topeltannus kanget kohvi annab sulle piisavalt energiat, et kõige vajalikuga tegeleda.

Mocha

Mocha meeldib tavaliselt lõbusatele ja loomingulistele inimestele. Sulle ei pruugi küll kange kohvi maitse meeldida, aga siiski meeldib sulle saada sellest energiat ja eelistad sellepärast magusamat varianti.

Caffè latte

Caffè latte sümboliseerib inimest, kes võib olla vahel väga otsustusvõimetu, kuid samas oskab olla väga arukas. Piimakohv on hea kuldne kesktee, mis on alati kindel valik.

Cappuccino

Cappuccino on parim kohvijook inimesele, kes on väga südamlik, aga võib olla vahel veidi hajameelne. See jook aitab keskenduda ja tegutseda.

Macchiato

Macchiato sümboliseerib inimest, kes on konservatiivne ja armastab traditsioone. Sa naudid tasakaalustatud kohvi maitset ning see jook sobib sulle hästi.

Jääkohv

Jääkohv sobib kõige paremini neile, kellel pole aega oodata, et kohv ära jahtuks. Kui see jook oleks inimene, siis ta oleks hõivatud, avameelne ja enesekindel. Lisaks meeldib see nendele inimestele, kes armastavad kõrrest juua.

Americano

Americano sümboliseerib rahulikkust ja see on ideaalne inimesele, kes naudib lihtsaid asju. Kuuma veega segatud espresso annab hommikul head energiat.

Frappuccino

Kui su lemmik jook on frappuccino, siis oled täis elurõõmu ja energiat. Sa polegi niivõrd kohviarmastaja, pigem meeldivad sulle koor ja suhkur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles