Ema magab poegadega ühes voodis, sest usub, et see mõjub poegadele hästi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Julie Darby abikaasa Gary on viimased viis aastat üksinda diivanil maganud. Asi pole selles, et nende abielu oleks lõppemas. Asi on hoopis selles, et Julie magab suures voodis koos oma 9- ja 10-aastaste poegadega.

Julie sõnul ajab selline asjade korraldus teisi sageli segadusse, kuid tema on veendunud, et nii on ta poegade jaoks kõige parem, kuna ta seab nad esikohale. Poegadel pole midagi emaga ühes voodis magamise vastu, kirjutab RedBook.

9-aastane Kai ja 10-aastane Brayden on tavalised noored poisid, kes armastavad jalgpalli, jalgrattaga sõita ja kaklemist. Aga kui kätte jõuab uneaeg, poevad poisid koos emaga voodisse ja neile tohutult meeldib hommikul ema kõrval ärgata.

Julie tunnistab, et tema teguviis on palju kriitikat saanud. «Me oleme kõike kuulnud. Me hellitame nad ära, nad kiinduvad liiga palju vanematesse,» sõnas naine. Ent asjaolu, et tema pojad on õnnelikud ja terved, näitab, et ta ei tee midagi valesti. Julie sõnul on poistele sellest hoopis kasu olnud, kuna poisid on muutunud enesekindlamateks. «Kui lapsed tajuvad, et neid armastatakse ja toetatakse ilma lisatingimusteta, siis nad puhkevad õide,» ütles ta.

Mida arvab asjast aga isa Gary? «Mul pole ausalt öeldes midagi selle vastu. Me leiame aega ka seksimiseks. Ma ei pea igal ööl naisega samas voodis magama, et meie suhe oleks intiimne. Tegelikult on meie suhe tänu sellele lausa paremaks muutunud,» lausus mees.

Kuigi perekond on varemalt üritanud poisse eraldi vooditesse magama panna, tahavad nad ikkagi ema voodisse tagasi pugeda. «Ma ei suuda neile ära öelda. Me teeme sellele lõpu siis, kui nad on 12- ja 13-aastased, kuna sellises vanuses peaksid poisid omaette magama,» arvas Julie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles