Brandon Bays aitab tungida enda sisemusse

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Bays.
Brandon Bays. Foto: Peeter Langovits

Keda meist ei painaks kehalised, vaimsed või hingelised probleemid! Küsimus – ja lahendus – on selles, kust otsida võtit või retsepti, mis aitab neist vabaneda. Järgnev intervjuu pakub ühte võimalust. Uskuge või mitte, valik on teie!

Brandon Bays, Ameerikast pärit motivatsioonikõneleja, kes peab sel nädalalõpul Tallinnas seminari, tunnistab meie kahetunnise vestluse poole peal Viru hotelli 14. korruse sviidis, et tajus juba esimesest pilgust, kui mind tervitas, et olen ratsionaalset mõtlemist esindav skeptik. «Mulle meeldivad skeptikud!» kuulutab ta.

Lõppeks, tunnistab 61-aastane Bays, oli ta ise samuti skeptik, kui läks 23 aastat tagasi oma elu esimesele Rännakule. Arstid leidsid tal kõhus korvpallisuuruse kasvaja, ent vaatamata tohtrite keelitustööle keeldus Bays operatsioonile minemast. Ta otsustas oma jõududega kasvajast jagu saada. Ja nagu ta kirjutab oma üleilmses bestselleris «Rännak», mida on müüdud üle miljoni, siis saigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles