Neli soodsat ilunippi kuulsuste jumestajatelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, et kuulsad näitlejad ja lauljad teenivad hiiglaslikke summasid, ei kipu nad alati ilutoodetele palju raha raiskama. Ja keegi ei tea seda saladust paremini, kui need, kes hoolitsevad kuulsuste meigi eest.

GalTime uuris kuulsuste meigikunstnikelt salanippe, kuidas oma välimuse eest hoolt kanda ilma suuri summasid kulutamata.

1. Kortsud

Kuulsuste meikarid soovitavad kallite kortsudevastaste kreemide asemel osta pigem E-vitamiini õli. Muide, haiglates kasutatakse sama õli patsientide armidel, et õmblusjäljed kiiremini kaoks. Seega võid kindel olla, et see õli teeb su nahag lausa imesid, võideldes pisikeste kortsukeste ja armidega. 

2. Vinnid

Ka täiskasvanutel võib olla inetuid vistrikke ja vinne. Näitleja ja modell Lynda Carter jagas järgmist ilunippi: kui teed nädalavahetusel perele omletti, löö eraldi kausikesse lahti üks muna ja kasuta munavalget oma näol. Carteri sõnul aitab see ennetada vistrike teket ja vähendada põletikke. Lase munavalgel 20 minutit mõjuda ja loputa nägu jaheda veega. Üks modell paljastas, et tema lisab munavalgele ka teelusikatäie sidrunimahla. Sidrunimahl vähendab nahas rasu kogust, mis muidu võib tekitada vistrikke.

3. Sinikad

Kellel meist ei tekiks aeg-ajalt sinikad. Üks jumestaja soovitas sinikate tarbeks hoida koduses majapidamises päevalilleõli. Päevalilleõlis on A-, B-, D- ja E-vitamiini ning päevalilleõli määrimine sinikatele aitab sinikatest kiiremini vabaneda.

4. Näomask

Kui soovid spaahoolitsust ilma spaasse minemata, tee kodus omale mõnus näomask. Üks meigikunstnik soovitas selleks kasutada avokaadot. Purusta ühe avokaado sisu kausis ja hõõru see oma näole. Lase 20 minutit mõjuda ja loputa. Avokaado muudab näonaha siledamaks ja pringimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles