Kümme ideed meeleolukaks tüdrukuteõhtuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tahad veeta sõbrannadega toredat õhtut kodus, kuid ei tea, mida teha? Geniusbeauty annab nõu,  kuidas veeta üks lõbus tüdrukuteõhtu.

1) Mängige lauamänge

See tegevus on hea iga ilmaga. Võite proovida mängida erinevaid lauamänge, näiteks tuntud strateegiamängu Monopoly. Meeleolu loomiseks võite kaasata mängu ka alkoholi ja proovida mõnda joomismängu.

2) Filmiõhtu

Mõnusaks õhtuks sõbrannadega veetmiseks võite valida vaatamiseks kas kõige uuemad filmid või siis hoopis vanad klassikad, mida tahaksite uuesti näha. Maitsvad snäkid ja head filmielamused muudavad õhtu kindlasti väga meeldivaks.

3) Riiete vahetamise pidu

Ütle oma sõbrannadele, et nad võtaksid kaasa riideid, millest nad soovivad loobuda, ning tehke riiete vahetamise pidu. Vahetage üksteisega aksessuaare, kingi ja riideid, mida te enam ise kanda ei taha. Niiviisi saate kõik garderoobi enda jaoks uusi esemeid.

4) Koos kokkamine

Hea mõte on ka õhtusöögi söömine, mille te olete meeskonnana valmistanud. Otsige eelnevalt huvitavaid retsepte ning varuge ühiselt nende tegemiseks vajalikud asjad. Lõpptulemusena saate nautida toitu, mille valmimise üle olete uhked ja mida kuskil mujal ei valmistata.

5) Kookide küpsetamine

See on sarnase eelmise ideega, kuid seekord on rõhk magusatel küpsetistel. Tehke koos kooke ning kaunistage need ühiselt võimalikult loominguliselt.

6) Veinide degusteerimine

Ostke erinevaid veine, mis tunduvad tervele seltskonnale põnevad. Seejärel jooge neid veine ning arutage jookide kvaliteedi ja maitse üle.Niiviisi saate veeta kvaliteetaega ning võib-olla avastate ka uusi häid veine.

7) Iluõhtu

Võtke lahti Youtube ning otsige erinevaid iluõpetusi, näiteks soengu või meigi tegemiseks. Igaüks valib omale ühe ning proovib seda omale teha. Seejärel võite teha pilte või niisama tulemuste üle arutada.

8) Raamatuklubi

Kas tead raamatut, mis ka sinu sõpradele võiks meeldida? Lugege kõik üks ja sama raamat läbi ning korraldage selle arutamiseks õdus raamatuõhtu. Võrrelge oma arvamusi ning mõelge välja uus raamat, mida ühiselt lugeda.

9) Kodune tantsuõhtu

Kodus oma seltskonnaga tantsimine on hoopis teistsugune kui kohas, kus ümberringi on võõrad. Tehke ise pidu ning elage oma tunded tantsimisega välja.

10) Spa-protseduuride õhtu

Kui tunned end kurnatuna ja kannatad stressi all, siis tasub ennast ja oma sõpru premeerida koduste spa-protseduuridega. Tehke koos maske ja erinevaid kehahooldusi – tunnete end järgmine päev kindlasti väga lõõgastunult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles