Mehed ja romantika: kuus võimalust, kuidas meest võluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vastab ju tõele, et meestele ei meeldi romantika? Vale, meeldib küll. Mehed naudivad romantilisi žeste samamoodi kui naised, nad ei taha seda lihtsalt tunnistada.

Kuigi punaste rooside saatmine mehe kontorisse ei pruugi talle muljet avaldada, leidub mitmeid erinevaid viise, kuidas naised saavad meestele romantilisi üllatusi teha. Glamour.com uuris meestelt, millised üllatused neile kõige rohkem meeldiksid.

1) Varu külmkappi mehe lemmikut õlut. Pole vast mingi üllatus, et mehed armastavad õlut juua, seetõttu tasuks oma külmkappi varuda mehe lemmiksorti, millega saaksid teda üllatada. Üks mees ütles, et selline žest näitab, et naine paneb tähele pisiasju, mida mees teeb või ütleb ja see tekitab mehes erilise tunde.

2) Haara härjal sarvist. Mehed ei jaksa pidevalt välja mõelda uusi mooduseid, kuidas naisi üllatada või milliseid kohtinguid korraldada. Seega haara härjal sarvist ja mõtle ise midagi põnevat välja. Boonuspunktid selle eest, kui mõtled välja kohtingu, mis hõlmab mitmeid mehe lemmiktegevusi.

3) Osta talle piletid mõnele spordimängule. Ilmselt pole see sinu ettekujutus lõbusast ajaviitest, kuid mehed armastavad jalg- ja korvpallimänge vaadata, seega soeta talle piletid mõnele tähtsale mängule. See näitab talle, et sa tahad isetult ja siiralt teda õnnelikuks teha.

4) Tee mõni mehe fantaasia teoks. Meestele meeldib see, kui naine erinevaid seksuaalseid fantaasiad tõeks teeb. Su mehele meeldib «Tähesõdade» filmist printsess Leia? Otsi omale sobiv kostüüm ja tee mees tõeliselt õnnelikuks.

5) Jäta talle kirjake. Peida kiri mehe sülearvutikotti või pane talle taskusse. See võib tunduda pisikese üllatusena, aga paljudele meestele meeldivad sellised väikesed armastusavaldused.

6) Valmista mehele hommikusöök. Mehele söögivalmistamine näitab talle, et sa hoolitsed tema eest ja tahad, et tal oleks kõht täis ning tuju hea. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles