Selged vihjed, et sa ei tohiks oma partnerit usaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea suhte nimel peab kahe inimese vahel olema vastastikune usaldus, kuid mõned inimesed ei ole lihtsalt usaldusväärsed.

Mõnikord on väga keeruline aru saada, kas oma kallimat tasub usaldada või mitte, kirjutab Allwomenstalk. Teatud märgid viitavad sellele, et temal on sinu eest midagi varjata:

1) Ta vastab telefonile teises toas - Kui sina oled läheduses, siis ta jookseb alati telefoniga rääkides teise tuppa. Isegi kui ta vajab vahel tähtsate kõnede jaoks privaatsust, siis see ei tohiks olla väga sagedane. Kui mees ei taha kunagi sinu ees telefoniga rääkida, siis see on suur ohumärk.

2) Ta töötab alati veidratel tundidel - On inimesi, kes peavad väga palju tööd tegema ka hilistel õhtutundidel. Kuid kui sa tead, et tema selline inimene ei ole ning toob vabanduseks töö, siis tasub suhtuda sellesse skeptiliselt.

3) Tema sõbrad ei tea sinu nime - Inimene, kellel pole midagi varjata, tutvustab enamasti hea meelega partnerit oma sõpradele ja perekonnale. Kui teil on suhe tõsisemaks muutunud ja tema sõbrad ikka ei tea ikka sinust midagi, siis on see väga halb märk.

4) Tal võtab sinu sõnumitele vastamine aega - Kas sinu kallim vastab sinu sõnumitele kiiresti või alles mõne aja pärast? Inimene, kes sind hindab, leiab alati aega sinu sõnumitele vastamiseks või helistamiseks. Kui su partneril võtab see alati väga kaua aega, siis see näitab, et sa ei ole tema jaoks väga tähtis.

5) Tema sõnumid on väga üldised - Üks selgeid märke, et sinu partner ei ole usaldusväärne on see, et tema sõnumid on alati väga tavapärased. Kui tal on salaja mitu naist, siis ei ole sõnumid kunagi personaalselt sinule suunatud, vaid väga üldised.

6) Ta on salatsev - Kas sa tead, mida sinu mees teeb päevad läbi? Kas ta räägib sulle, kuidas tema päev läks, kus ta oli ja kellega kokku sai? Kui sinu kallim ei räägi sulle selliseid asju, siis peaksid olema ettevaatlik, sest ta võib teatuid asju põhjusega varjata ning valetada tähtsate asjade kohta.

7) Te ei tee ühiseid plaane - Kas te teete koos plaane? Kas sinu mees kaasab sind oma plaanidesse või jagab sinuga oma huvisid? Kui mitte, siis on olulisi asju, mida sa oma kallima kohta veel ei pruugi teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles