Anna-Maria Veidemann-Makko sai beebikilodest lahti jalutamisega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Veidemann-Makko perega.
Anna-Maria Veidemann-Makko perega. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Telereporter Anna-Maria Veidemann-Makko pisipoeg saab kohe-kohe aastaseks. Praeguseks on Annal õnnestunud 22 lisakilost lahti saada.

Nii nagu paljudki teised noored emad käis Anna-Maria beebiga palju jalutamas, kirjutab Naisteleht. «Henrit oodates kaalusin 9. kuu lõpuks lausa 82 kilo, olen aga 163 sentimeetrit pikk. Haiglast tulles olin kohe 7-8 kilo kergem, kuid alles jäänud 16 kiloga maadlesin 10 kuud,» rääkis ta, kuidas tekkis harjumus pikki «käruringe» teha. «Mõnikord jalutan lausa neli tundi päevas.»

Ka toitumise võttis Anna-Maria luubi alla ja hakkas vältima nisutooteid, kommi ja magusaid jooke, mille asemel ta sööb nüüd pigem mõne puuvilja. Teistele paneb ta südamele, et toitumist peaks jälgima juba raseduse ajal, sest siis pole vaja pärast lapse sündi kaalulangetamisega nii palju pingutada. «Kaalutõus ja –langus on individuaalne,» teab ta. «Mõnel kaovad kilod kohe ja tundub, nagu poleks midagi olnudki, teine peab aga pikalt vaeva nägema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles