Kersti Toots: argpükse pole mulle vajagi!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Toots Iris Janvier'i moeshowl.
Kersti Toots Iris Janvier'i moeshowl. Foto: Jelena Rudi

Ärinaine Kersti Toots lahutas hiljuti oma 31 aastat kestnud abielu Jaan Tootsist. Kuigi nad lahkusid sõpradena ja saavad väga hästi läbi, on ikka neid, kes vaatavad teda haletseva pilguga, ent see teeb Kerstile vaid nalja.

«Austajatest pole mul kunagi puudust olnud ning igas eluetapis on mul olnud oma südamesoojendaja. Kui ma oma suhet avalikult ei afišeeri, ei tähenda, et ma üksi olen,» vihjas ta Naistelehele. «Iga naine vajab tasakaaluks enda kõrvale meesenergiat, minagi pean seda oluliseks.»

Tuntud naisel pole lihtne jääda märkamatuks ja see võib ka meesterahvastele hirmutav tunduda, kuid Kersti on kindel, et temal polegi ara mehega midagi peale hakata. Austajad julgevad talle ikka läheneda ja pimekohtingutel pole ta käinud. «Mina usun, et saatus veeretab mulle ise inimesi teele, täpselt sellised, nagu mulle meeldib ja hetkel vaja on,» usub ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles