Hollandis on populaarseks mooduseks pohmelliga võidelda õlle abil.
Venemaa: hapukurgi vedelik
Hapukurgi vedelik on pohmelli ajal tõhus abimees, sest see annab kehale nii vedelikku kui ka vajaliku koguse soola ja elektrolüüte. Ent selle «ravimiga» tasuks mõõdukas olla, üle ühe klaasi pole tarvis seda juua. Lisaks tasuks tähele panna, et jooksid hapendatud mitte marineeritud kurgi vedelikku.
Norralaste meetod on küll vähe levinud, kuid väga lihtne: pohmelli ajal eelistavad nad juua paksu võikreemi.
Sakslased valmistavad heeringarulle, mille vahele on pandid marineeritud köögiviljad. See on üks mõnus suupiste, mis on eriti hea abimees pohmelli ajal. Sakslased ise nimetavad seda hõrgutist ka kui «hommikusöök pärast joomist».
Itaallased armastavad kohvi juua. Ja pohmell pole selles suhtes nende jaoks erandiks. Pohmelli ajal eelistavad itaallased kanget espressot või ristrettot.
Türklased võitlevad pohmelliga kokoretsi abil, mida peetakse Türgis tänavatoidu «kuningaks». See roog valmistatakse praevardas ja selle toidu koostisosadeks on lamba sisikond (süda, kopsud, neerud jne). Kokoretsi valmistatakse sütel, elektripliidil või lahtise leegi kohal. Röstitud sisikond hakitakse peeneks, lisatakse roheline pipar, tüümian ja tomatid, peale puistatakse ohtralt punast pipart ja pannakse kogu segu sooja tortilla sisse.
Mongoolia: tomatimahl väikse üllatusega
Mongoolia pohmellirohi on mõeldud vaid seiklushimulistele inimestele: pane marineeritud lambasilm klaasi ja vala peale tomatimahl. Saadud jook tuleks ühe sõõmuga ära juua.