Naise paljas selg võib erutada meest rohkem kui sügav dekoltee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi pole kahtlustki, et meestele meeldib, kui naisel on paljastav dekoltee, paistab nüüd, et paljudele meestele meeldib sügava dekoltee asemel näha hoopis naise selga. 

Hiljuti avaldatud uuring nimelt tõestas, et koguni 35 protsenti meestest eelistavad naiste paljast selga sügavale dekolteele, kirjutab femalefirst.co.uk.

Uuringu läbi viinud firma esindaja Michelle Mone ütles: «Mehed armastavad ikka dekolteed, kuid on huvitav näha, et ka naiste selg on nende jaoks erutav. Selg on väga intiimne ja ahvatlev kehaosa ja kui see välja paistab, siis õhkub sellest palju seksuaalsust.»

Kuulsad naised armastavad punasel vaibal kanda kleite, mis paljastavad nende selga ja ka paljudele tavalistele naistele meeldivad sellised kleidid. Nüüd on leiutatud taoliste kleitide jaoks ka spetsiaalne õlapaelteta rinnahoidja, mis sobib just madala seljaosaga kleitide alla.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles