Lugeja kirjutab: põsemusi asemel kirglik suudlus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24 lugeja kirjutas lugejamängu raames oma esimesest suudlusest, mis oli suur, aga meeldiv üllatus.

Olin sel ajal 13-aastane ning parajasti ühe kooliprogrammi raames Inglismaal vahetusõpilane. Seal koolis olles tutvusin klassis ühe itaallasega, kes oli 17-aastane. Ta oli päriselt kõige ilusam kutt, keda ma eales tundnud olin. Stiilne, lummava naeratusega, nägus, viisakas ning tõeline džentelmen.

Mulle ei tulnud pähegi mõte, et minusugune tavaline tüdruk võiks talle meeldida. Ta meeldis mulle, kuid ma olin kindel, et mina talle ei meeldi.

Õhtuti toimusid teatud päevadel ühisüritused. Meie tutvumise päeval toimus õhtul karaokeõhtu, kus me jälle teineteist nägime ning kogu õhtu juttu ajasime. Õhtu lõpus, kui üritus läbi sai, ütles ta, et saadab mind minu koduni.

Kõndides minu kodu poole, tegi ta mulle palju komplimente. Kui minu maja ette jõudsime siis ta küsis: «Can I kiss you?» (kas ma võin sind suudelda/kas ma võin sulle musi teha – toim.).

Mina muidugi arvasin, et ta soovib teha põsemusi, sest teadsin, et itaallastel on selline komme. Ütlesin: «Yes, of course» (jah, muidugi – toim.). Järsku ta suudles mind. See oli kirglik ja pikk suudlus. Minu esimene suudlus. Ma üllatusin tema suudlusest väga, kuna olin oodanud tühist põsemusi.

Pärast seda suudlust olime mõlemad armunud. Järgnevad päevad veetsime palju aega koos ning olime lahutamatud. Mul olid liblikad kõhus iga kord kui kohtusime. Kuigi minu jaoks toimus see n-ö «suhtesse» minek hullumeelselt kiiresti, oli kõik nii hea ja õige.

Kahjuks pidime me paari nädala pärast mõlemad oma kodumaale naasma ning meie armastus jäi Inglismaale maha. Ta palus, et temaga Itaaliasse läheksin, ja mõlemad olime väga kurvad, kuid pidime leppima asjaoluga, et nii see lõppeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles