Kuidas endale näomassaaži teha?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Näomassaaž mõjub lõõgastavalt ja teraapiliselt, parandades vereringet näos, aidates vähendada stressi ja mõnel puhul ka pakkudes leevendust peavalule. Pealegi, kui oskad ise massaaži teha, ei pea sa suuri summasid kulutama sellele, et keegi teine su nägu masseeriks.

Lisaks eelpool mainitule aitab näomassaaž näolihastel lõdvestuda ja vähendab kortsude teket. Kui tahad säravat jumet, siis siin on mõned nõuanded, kuidas ise endale näomassaaži teha, kirjutab healthmeup.com.

Kõigepealt koori oma näonahka õrna koorijaga. Eelistada võiks orgaanilisi koorijaid või valmista ise koorija kodustest vahenditest.

Seejärel võta oliiviõli või mandliõli ja tupsuta seda oma otsmikule, põskedele, silmade alla ja ninale. Kasuta tupsutamiseks oma näppe, võid teha ringjaid liigutusi.

Alusta masseerimist põskedest, tee näpuotstega ringjaid liigutusi. Jätka masseerimist, kuni tunned, et põskedes hakkab veri liikuma.

Seejärel liigu lõua keskosa suunas ja masseeri ülespoole liikudes kuni põsenukini. Järgmisena liigu suu juurde ja tee ülespoole suunatud liigutusi suunurkade juurest kuni ninani.

Järgmisena tuleks ette võtta silmad. Näppude abil tõsta oma kulm üles, et avada silma piirkond. Hõõru seda piirkonda õrnalt ringjate liigutustega, pöörates erilist tähelepanu silmaümbrusele ja liikudes seejärel otsmikule.

Kõige viimasena tuleks masseerida huuli. Selleks kasuta pöialt ja nimetissõrme ning näpista kergelt üla- ja alahuult. See paneb huultes vere paremini ringlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles