Mida tuleks arvesse võtta enne mehega abiellumist?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui kaalute abiellumist, siis pead olema kindel, et saad meest usaldada ja temale loota. Abiellumine tähendab pühendumist ja traditsioonilise mõtteviisi järgi peaks abielu kestma igavesti. Kui midagi paneb sind mehe juures kahtlema, siis äkki ei peaks te abielluma?

Allwomenstalk toob välja mõned märgid, mis viitavad sellele, et sa ei peaks sellele mehele oma jah-sõna andma.

Ta pole olnud truu

Üks olulisemaid märke, et sa ei peaks mehega abielluma, on see, kui ta on sind petnud. Kui ta ei suuda sulle suhte jooksul truuks jääda, miks peaks ta end pärast abiellumist muutma? Suhtes ja abielus olles on kõige tähtsam see, et partnerid oleksid teineteisele truud.

Tal on probleeme alkoholi või narkootikumide kuritarvitamisega

Kui su mehel on probleeme alkoholi või narkootikumidega, siis pikas perspektiivis tähendab see sinu jaoks vaid südamevalu. Sa ei suuda teda muuta ega päästa, ainult tema ise saab seda teha. Hoia end ja ära sellise mehega abiellu.

Te tülitsete pidevalt

Kui teie suhtes on juba enne abiellumist pidevalt tülitsemist ja nääklemist, siis tõenäoliselt ei muutu see ka pärast abiellumist. Veelgi enam, te võite isegi rohkem tülitsema hakata. Kui te ei suuda konflikte enne abiellumist seljatada, siis ärge abielluge.

Sa pole kindel, et armastad teda

Kui sa pole südames kindel, et armastad meest, siis ära kiirusta abiellumisega. Ära astu abiellu kahtlustega peas ja südames. Sisetunne hoiatab sind kindlal põhjusel ja tavaliselt see ei eksi. Kui olete juba kihlatud ja planeerite pulmi, ent sinu südames on veel kahtlus, siis lükka pulmi edasi ja anna endale aega, et tunnetes selgusele jõuda.

Su mees ei meeldi teistele

Kas sõbrannadele meeldib su mees? Mida inimesed temast tavaliselt arvavad? Millise mulje ta teistele jätab? Ka neid asju tasuks arvesse võtta. Kõigile ei saagi meeldida, aga kui su mehel on rohkem vaenlasi kui sõpru, siis peaksid ehk temaga abiellumisse ettevaatlikult suhtuma.

Ta ei suuda töökohta hoida

Naistele ei meeldi mehed, keda nad peavad ülal pidama. Kui su mees pole võimeline töökohta hoidma, ära abiellu temaga. Meil kõigil on olnud töökohti, millest pole asja saanud, aga kui su mees pidevalt vahetab töökohta, siis see ütleb nii mõndagi tema kohta. Mõtle sellele, et kui sa lapsehoolduspuhkusele jääd, siis peab mees peret ülal pidama. Kas ta on suuteline seda tegema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles