Salajasi nippe, kuidas paarisuhet kuumemaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad, et suhtes oleks endiselt kirge ja seksikust, hoolimata sellest, et olete juba aastaid koos olnud? Muidugi tahad! Yahoo! Shine edastab paar salajast nippi, mis aitavad paarisuhte kirglikuks ja kuumaks muuta.

Saada mehele seksikas sõnum. Mäletad veel aega, kui olite alles tuttavaks saanud ja saatsid mehele seksika pildi endast vaid aluspesu väel? Isegi kui olete juba 25 aastat abielus olnud, ei pea suhe muutuma spontaanseks. Seksikad sõnumid ei ole mõeldud vaid noortele, neid võib igas vanuses saata. Tuleta ühe pisikese sõnumiga mehele meelde, et sa ta suudab sind endiselt erutada, täpselt samamoodi nagu suhte alguspäevil.

Puuduta meest. Aja jooksul võib suhtes vähemaks jääda teineteise puudutamine ja käest kinni hoidmine. Kui tunnete suhtes olles puudust teineteise puudutustest, siis muutke seda olukorda. Järgmine kord, kui lähete koos restorani sööma, siruta oma käsi välja ja puuduta mehe kätt.

Suudle teda kirglikult. Kui teil pole enam tiheda graafiku tõttu võimalik teineteist suudeldagi, siis lisage oma igapäevaelule vürtsi pika suudlusega pärast närvilist tööpäeva. Ära tee mehele vaid musi, suudle teda kirglikult.

Räägi mehele mõni saladus. Suhte alguses on iga uus kohting justkui millegi uue ja tundmatu avastamine. Mees rääkis sulle oma esimesest armastusest, sina rääkisid talle, milliseid hullumeelsusi sa ülikooli ajal korda saatsid. Ajapikku võib tunduda, et teame oma partneri kohta juba kõike, kuid see pole tõsi. Mõtle millelegi, mida sa pole partneriga jaganud - midagi minevikust, mõni suurem unistus vms. Räägi sellest temale ja palu temal sama teha. Peagi avastate, et teil on veel nii mõndagi teineteise kohta avastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles