Mida kuumem naine, seda õnnelikum abielu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nüüd on teaduslikult kindlaks tehtud, et mehed, kel on väga seksikas ja kuum naine, on õnnelikumas abielus. Esialgu võib tunduda, et tegemist on väga seksistliku väitega, ent kui sellele mõtlema hakata, siis tuleb tunnistada, et see võib tõele vastata.

Milline mees poleks õnnelik ärgates igal hommikul Jessica Alba või Gisele Bündcheni kõrval? Tõenäoliselt saab seda teooriat rakendada ka naiste kohta, sest ilmselt on ka naine õnnelik, kui tema mees meenutab David Beckhamit või Ryan Goslingit, kirjutab The Stir.

Selleks, et välja selgitada, kas ilusama välimusega kaasa tagab ka õnnelikuma abielu, uuriti nelja-aastase perioodi jooksul 450 värskelt abiellunud paari.

Selgus, et välimus on meeste jaoks olulisem kui naistele. Kui uuringu tulemustest järeldati, et mehed on pealiskaudsed ja naisi ei huvita meeste välimus, siis paljud naised tahaksid sellele vastu vaielda. Välimus on ka naise jaoks oluline, ent mitte nii oluline kui mehe jaoks. Naine tahab, et teda armastatakse, austatakse ja hoitakse. Kes ütleb, et naine ei taha kõiki neid omadusi leida superkuumast pakendist?

Kahjuks on kindlaks tehtud ka see, et naise jaoks võib mehe välimusest tähtsamat rolli mängida see, kui palju raha on mehe pangakontol. Teisest küljest tuleb tunnistada, et leidub ka mehi, kes otsivad omale sageli «sponsorit».

Aga kas kuum naine tagab tõepoolest õnnelikuma abielu? Ilmselt mitte, sest kui naine on kuum, kuid õnnetu, siis ei saa mees tema kõrval mingi valemiga õnnelik olla. Ja mis juhtub siis, kui naise välimus aja jooksul kaob? Kas see tähendab automaatselt probleeme abielus? Tahaks loota, et mehed pole ikkagi nii pealiskaudse suhtumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles