Dave Benton ravitses vägistatud tüdrukut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton
Dave Benton Foto: Liis Treimann

Eestlased tunnevad Dave Bentonit peamiselt lauljana, kuid vähem on teada, et ta tegeleb ka ravitsejana. Aastaid tagasi aitas ta Hollandis üht teismelist neiut, kes kannatas seletamatute kõhuvalude käes, kirjutab Naised.

«Minu juurde toodi üks 17aastane tüdruk,» meenutab ta aastatetagust juhtumit. «Ta oli juba kolm aastat ringi kõndinud kohutava kõhuvaluga ja külastanud erinevaid arste, aga asjata.»  Kui neiu avaldas soovi, et just Dave teda aitaks, juhtus kõik laulja sõnul edasi nagu kuskilt kõrgemalt poolt juhituna. Mõne aja pärast sai ta aru, mis oli neiu haiguse tõeline põhjus. Tüdrukut oli vägistatud, aga ta polnud sellest kellelegi rääkinud. Organism aga ei suutnud tekitatud valuga toime tulla ja see väljendus piinavates kõhuvaludes.

«Ütlesin, et ta peab laskma sel negatiivsel kogemusel minna, sest see on tema valu põhjus. Ta hakkas nutma, värisema, karjuma ja ütles, et mul on õigus.» Dave kirjutas paberile ühe mehe nime ja ütles tüdrukule, et ta peab oma vanematele tõtt tunnistama – kolm aastat tagasi teda vägistanud mees elas perega samas trepikojas. «Ma ei usu, et suudan teha imesid, aga ma usun, et imed võivad juhtuda. Selle neiuga see ime juhtus,» märkis Dave.

Loe pikemalt Dave Bentoni ravitsejavõimetest värskest ajakirjast Naised!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles