Maarja-Liis Ilus võttis plekieemaldiga meiki maha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus
Maarja-Liis Ilus Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Lauljatar Maarja-Liis Ilus (32) rääkis Anne&Stiilile ühest lõbusast aastatetagusest juhtumist, kui ta omale kogemata plekieemaldit näkku hõõrus.

Maarja lauljakarjäär on kestnud juba 17 aastat. Selle aja jooksul on ta väga palju reisinud. Veel enne oma 21. sünnipäeva oli ta tuuritanud Lõuna-Ameerikas ja Aasias ning elanud mõnda aega isegi Tokyos. Maarja jaoks oli see aeg virvarr, nii et ta isegi ei mäleta enam suurt midagi Peruust või Uruguayst. Iga paari päeva tagant lendas ta uude riiki ja see eluperiood oli väga väsitav. Siiski meenub talle sellest ajast palju toredaid lugusid.

Üks juhtum sai alguse sellest, kui Maarjal kadus kohver ära. Õhtul oli vaja aga nägu puhastada meigist, mis talle telestuudios tehti. «Olin lennufirmast saanud kotikese hunnikuga igasugu pudelikestest. Ühel tuubikesel oli kirjas midagi nagu cleaning ja mõtlesin, et ah, ajab asja ära,» meenutab ta. «Hooga näkku ja hõõruma, ning äkki tunnen, et nägu põleb!» Nõnda selgus, et tegu oli hoopis plekieemaldiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles