Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Janne Saar proovis suvel neljanädalast paastu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Janne Saar
Janne Saar Foto: Carola Madis

Lauljatar Janne Saar, kes juba pikemat aega naudib luksuslikku elu USAs, on alati pooldanud tervislikku eluviisi. Ka paastumine pole talle võõras, kirjutab Buduaar.

Kas Sa pead end tervislikuks toitujaks?

Ma pean ennast väga tervislikuks toitujaks. Usun, et oleme, mida sööme. Eestis on lihtsam saada kvaliteetset toitu kui näiteks USAs. Sellepärast söön siin väga palju kodus ja valmistan oma toidud ise. Kui elutempo on kiire või teen palju trenni, siis võtan ka toidulisandeid. Kasutan näiteks Aquasource vitamiine, mis mõjuvad imeliselt. Minu nahk on terve ja pehme ning energiat on rohkem. Eriti meeldib mulle Aquasource Algae, mis sisaldab rohkelt merevetikaid.

Kas oled olnud dieedil?

Ekstreemseid dieete pole ma kunagi pidanud, aga paastunud olen küll. Sellel suvel tegin puhastumiskuuri, kus ei söönud neli nädalat liha- ega piimatooteid. Tundsin ennast väga hästi. Liha täielikult oma menüüst välja ei saa lõigata, kuna mulle meeldib trenni teha ja keha vajab valke.

Kuidas suhtud ökotoodetesse?

Orgaanilised tooted on minu jaoks äärmiselt olulised. Mitte ainult toidus, vaid ka toodetes, mida kasutan oma kehal ja juustel. Mida naturaalsem, seda parem. Paljud inimesed kahjuks arvavad, et öko ja orgaaniline oleks nagu trend, aga see ei ole nii. Kui teha natukene internetis uurimustööd, siis saab tegeliku ülevaate sellest, kui kahjulikud on mõned toiduained ja kemikaalid, mida leidub väga paljudes ilutoodetes (šampoonid, seebid, kreemid), mida enamik meist igapäevaselt tarbib, kuid tegelikult ei tohiks.

Mis söögid Sulle meeldivad?

Mulle väga maitseb salat. Koostisosadena kasutan lehtsalatit või mõnda salatisegu, maasikaid, avokaadot, Goji-marju, kitsejuustu, kurki ja vahel praen kas krevette või kana sinna juurde. Natuke oliiviõli või äädikat ja ongi valmis. Tihti meeldib mulle ka ahjuvorme teha.

Märksõnad

Tagasi üles