Kümme romantilist asja, mida pärast seksi teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudele paaridele meeldib pärast seksi üksteise kaissu pugeda ja magama jääda. Aga mis saab siis, kui uneaeg pole veel käes? Neid hinnalisi seksijärgseid hetki võiks hoopis teisiti ära kasutada, veetes aega koos partneriga ja nautides üksteise seltskonda.

Vahetult pärast seksi on parim aeg taas partneriga sideme loomiseks. Siin on kümme asja, mida pärast seksi võiks teha, kirjutab iDiva.

Sööge voodis. Hea seks teeb kõhu tühjaks, sest seks on nagu trenn. Su keha põletab palju kaloreid ja organism vajab uut energiat. Tehke koos kiire eine valmis, lamage voodis ja sööge.

Rääkige. Rääkimine pärast seksi on parim moodus teievahelise leegi taassütitamiseks ja suhtluse parandamiseks. Kuna te mõlemad olete heas tujus, siis võib ka tõsiseid teemasid jutuks võtta.

Pildistage. Jäädvustage see ilus hetk, tehes üksteisest pilte. Teil on loomulik orgamisjärgne sära põskedel, seega naised ei pea muretsema meigi kasutamise pärast. Fotod võivad olla täpselt nii paljastavad, kui te ise soovite.

Silitage teineteist. Pärast kuuma seksi ei pea tingimata magama keerama. Veetke aega voodis ja silitage teineteist. Pole tähtis, kas vaatate samal ajal telerit või räägite lihtsalt juttu, õrnad silitused teevad asja vaid paremaks.

Kallistage. Siin pole vist midagi tarvis selgitada. Kallistamine ja kaisutamine pärast seksi on parimad moodused, kuidas partnerile märku anda, et jumaldad teda.

Looge omavahel uuesti side. Partneriga sideme loomiseks on mitmeid erinevaid meetodeid. Võite rääkida, kallistada, puudutada üksteist. Kuid mõnikord on parimaks mooduseks lihtsalt üksteise kõrval vaikuses lamada ja üksteist vaadata.

Naerge. Kellele ei meeldiks naerda? Meestele meeldivad naised, kel on huumorisoont. Rääkige pärast seksi üksteisele nalju või ürita lihtsalt partneri kuidagi naerma ajada. Koos naermine on hea moodus, kuidas lähedasemaks muutuda.

Arutage tulevikuplaane. Te ei pea rääkima teie ühisest tulevikust, vaid pigem tulevikust üldises plaanis. Võite arutada oma unistusi, lootusi ja eesmärke. Näiteks rääkige üksteisele, kuhu tahaksite reisida või millist tööd teha. Sel viisil õpite üksteist ka paremini tundma.

Vaadake koos filmi. Filmi vaatamine pärast seksi on päris hea idee. Vältige filme, mille sisu on liialt tõsine või kurb. Valige midagi kerget ja lõbusat.

Tehke väike uinak. Hea küll, seks võib olla väsitav ja meestele meeldib niikuinii pärast orgasmi magama jääda, seega miks siis mitte seda koos teha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles