Õiged öörõivad võivad voodielu oluliselt paremaks muuta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paaridel on välja kujunenud omad rutiinid - minnakse ühel ajal magama, räägitakse enne uinumist juttu jne -, aga kuidas on lugu magamisriietega? Võta uneaega kui kohtingut oma partneriga, kas sul on selle tarbeks sobivad riided olemas?

Viska kõrvale vanad ja välja veninud magamisriided ning libista selga midagi seksikat, mis näitaks partnerile, et sulle meeldib temaga koos teki all olla, kirjutab YourTango.

Ole uhke oma kurvide üle

Mehi ja naisi erutavad reeglina erinevad asjad. Naine tunneb mehega suuremat sidet, kui mees on naisele emotsionaalseks toeks. Meest erutab aga naine, kes on suuteline hoolitseja rollist välja astuma ja vajadusel teisi rolle mängima.

Seksikus seisneb sensuaalsuses ja ihas partneriga füüsilisel tasemel side leida. Mitte iga naine ei soeta rõivaid suuruses 36 ja see on normaalne. Sa ei pea olema sportlase kombel lihastes või modelli moodi peenike, et partner sind seksikaks peaks. Sa pead olema enesekindel ja end omas nahas hästi tundma. Üks parimaid nippe oma figuuri rõhutamiseks on selga libistada kõige siidisem ja sensuaalsem öörõivas, mille leiad.

Vali õige number enda, mitte tema jaoks

Esimene reegel: sa ei pea ostma midagi uskumatult ebamugavat, et meest erutada. Hoopis vastupidi. Tegemist ei pea olema puhtast siidist öösärgikesega, see peab vaid tekitama sinus siidise tunde.

Sensuaalsed öörõivad pole olulised selle jaoks, et meest erutada. Need on olulised sinu jaoks ja selleks, et tekitada sinus siidine ja seksikas tunne, nii sees kui väljas. Pesus seksikas välja nägemine on lisaks stiilile seotud ka enesekindlusega. Kui tunned end mugavalt napis öösärgis või lihtsalt aluspesus olles, siis on ka mehel sind hea vaadata. Enesekindlus paistab riietest läbi.

Seega pane magamise ajaks selga midagi, milles end mugavalt, ent seksikalt tunned. Vali naturaalseid, õhku läbilaskvaid materjale nagu siid või puuvill - need hoiavad sind talvel soojas ja suvel jahedas. Vali midagi pehmet, puudutustest tulenev nauding on erutav.

Kõige seksikam ööriietus - maga alasti

Muidugi võid unustada riided ja magada alasti. Mõned paarid armastavad koos alasti magada: üksteise kehasoojus hoiab teid soojas ja alasti uinumine võimaldab teil omavahel end vabalt tunda. Sel viisil leiate ka ühise armastava sideme lihtsamini.

Koos alasti magamine ja üksteise kaisutamine on ilus moodus, kuidas emotsionaalset ja füüsilist intiimsust suurendada. Katmata ja kaunid kurvid on kõige sensuaalsemad öörõivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles